مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان این دانشکده در اقدامی داوطلبانه در تولید ماسکهای تنفسی شرکت کردند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، حسین قنبری، مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی گروه نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقدامی داوطلبانه، ماسکهای تنفسی نانوفیبری تولید میکنند.
قنبری افزود: یکی از شرکتهای فناوری از مجموعه شرکتهای دانش بنیان گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران که در جهت توسعه فناوریهای مرتبط با نانوالیاف و کاربردهای آن فعالیت دارد و تولید ماسکهای تنفسی یکی از آنها است، با تمام ظرفیت خود برای تامین نیازهای بیمارستانها و مراکز درمانی به انواع ماسکهای پزشکی فعالیت میکند.
وی گفت: دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری گروه نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقدامی داوطلبانه آمادگی خود را برای فعالیت در شیفتهای شب در شرکت دانش بنیان وابسته به این دانشگاه اعلام کردند.
قنبری افزود: تعداد زیادی از دانشجویان گروه در اقدامی جهادی و بصورت داوطلبانه جهت تولید ماسکهای ارتقا یافته نانوفیبری در شیفت شب در این شرکت فعالیت دارند و تلاش میکنند با حداکثر کارآیی بتوانند کمبودهای احتمالی را در شرایط فعلی جبران کنند.
مدیر گروه نانوتکنولوژی پزشکی خاطرنشان کرد: پوشش نانویی این گونه ماسکهای تنفسی، کاملا زیست سازگار بوده و قدرت فیلتر کردن ذرات خیلی ریز زیان آور و بیماری زا را دارد. در زمینه تولید ماسکهای نانویی با ویژگیهای خاص، گروه نانوتکنولوژی پزشکی و شرکتهای دانشبنیان آن کارهای مطالعاتی و تحقیقاتی زیادی انجام داده اند تا در نهایت موفق به تجاری سازی این نوع از محصولات ارتقا یافته ماسکهای نانوفیبری شده اند.
به گفته قنبری، ماسکهای نانو علاوه بر اینکه از ورود باکتریها و ریز قطرات تنفسی حاوی ویروسها به بدن جلوگیری میکند، جلوی ورود غبار و ریزگردها را نیز به دستگاه تنفسی میگیرد.