مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان لرستان گفت: راه ارتباطی حدود ۱۴۵ روستای سیلزده شهرستان نورآباد وصل شده، اما هنوز راه ارتباطی ۵۰ روستا قطع است.
محمد دریکوند، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان لرستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت مناطق سیلزده گفت: به منظور امدادرسانی به سیلزدگان لرستانی، روز گذشته، ۱۱ اسفندماه حدود ۱۲۰۰ بسته غذایی از سوی جهادگران بین مردم سیلزده شهرستان نورآباد توزیع شد.
دریکوند اضافه کرد: برای هر بسته غذایی حدودا ۳۰۰ هزار تومان هزینه شده بود؛ این بستهها با همکاری ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره)، اما جمعه شهرستان نورآباد، نماینده ولی فقیه در استان لرستان و... تهیه شده بودند.
مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان لرستان در خصوص آخرین وضعیت شهرستان نورآباد، اضافه کرد: از ۲۰۰ راه ارتباطی شهرستان نورآباد که به واسطه سیلاب قطع شده بودند، به همت گروههای جهادی دانشجویی و مردمی، راه ارتباطی ۱۴۵ روستا وصل شد و فقط ۵۵ روستا که پلهای ارتباطی آنها در جریان سیلاب، تخریب شده بودند، راه ارتباطیشان قطع است و سعی داریم طی دو روز آینده حداقل بخشی از این راه را برای عبور و مرور سیلزدگان به صورت پیاده، بازگشایی کنیم.
وی ادامه داد: شدت خسارات سیل در شهرستانهای پلدختر و معمولان به نسبت نورآباد، بسیار کمتر بوده و ساکنان پلدختر در حال رفع مسائلی هستند که در جریان سیلاب برای آنان پیش آمده بود، اما برخی از گروههای جهادی دانشجویی را به معمولان اعزام کرده ایم تا در زمینه امدادرسانی و کمک رسانی با مردم سیل زده فعالیت داشته باشند.
دریکوند ابراز کرد: با توجه به اینکه شدت خسارات در نورآباد، بیش از سایر مناطق بوده، اولویت فعالیت گروههای جهادی استان روی این شهرستان است. گروههای جهادی دانشجویی بعد از رفع کامل بحران سیل، به صورت مداوم به مناطق سیلزده و آسیبدیده لرستان اعزام خواهند شد و در بحث ساخت و ساز به مردم این مناطق کمک خواهند کرد، اما در این بخش نیز به محض بازگشایی راههای ارتباطی تمامی روستاهای سیلزده، پکهای بهداشتی را به منظور پیشگیری از شیوع ابتلا به کرونا ویروس در مناطق توزیع خواهیم کرد.