
نائینی در گفتگو با دانشجو:
برنامههای درسی دانشگاه امام خمینی(ره) بر اساس نیاز بازار کار طراحی میشود
رئیس دانشگاه امام خمینی(ره) قزوین گفت: برنامه درسی رشتههای مختلف دانشگاه با توجه به بازار کار و پیگیری طرح اشتغالزایی و مهارت افزایی دانشجویان طراحی و تدوین میشود.
سید ابوالحسن نائینی، رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: این دانشگاه با مساحت بیش از یکصد هکتار دارای یک سایت ۷۶ هکتاری برای ساختمانهای آموزشی، پژوهشی و اداری دانشگاه و یک سایت ۲۴ هکتاری برای ساختمانهای رفاهی و ورزشی است.
نائینی مطرح کرد: دانشگاه امام خمینی (ره) در مجموع دارای بیش از ۶۰ آزمایشگاه تخصصی است که برخی از آنها مجهز به ابزار و دستگاههای بسیار پیشرفته و منحصر به فردی در سطح استان هستند. به جز این، کارگاهها، گلخانههای تحقیقاتی و همچنین رصدخانه از دیگر امکانات آموزشی و پژوهشی است که دانشگاه در اختیار دانشجویان خود قرار میدهد.
رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در ادامه تصریح کرد: اکثر گروههای آموزشی دانشگاه، دارای کتابخانههای تخصصی هستند، با این حال کتابخانه مرکزی دانشگاه با بیش از ۱۵۰ هزار جلد کتاب و بالغ بر ۵۰۰۰ عنوان پایان نامه دانشجویی، عضویت در معتبرترین پایگاههای علمی جهان و در اختیار داشتن آرشیوهای با ارزشی از نشریات علمی ملی و بینالمللی، میکوشد منابع علمی روز و مورد نیاز دانشجویان و پژوهشگران را به بهترین نحو تأمین میکند.
وی با اشاره به مهمترین دستاوردهای حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه گفت: طراحی، تدوین و بازنگری در برنامه درسی رشتههای مختلف با توجه به نیاز دانشجویان، بازار کار و پیگیری طرح اشتغال زایی و مهارت افزایی دانشجویان به ویژه در مقطع کارشناسی و اصلاح هرم مقاطع تحصیلی با تأکید بر دورههای تحصیلات تکمیلی و افزایش پذیرش دانشجو با تاکید بر پذیرش دانشجویان تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) مهمترین دستاوردهای حوزه آموزشی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.