زندگی به ما آموخته است که گذر زمان نقش جدی در سرنوشت ملتها دارد و خودآگاهی نسبت به گذشته خودمان، نقاط ضعف و قوت ما را آشکار خواهد کرد.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ماهیت ویروس کرونا مانند سایر بیماریها قابلیت همزیستی با بدن را ندارد و برای شکستش باید با هر امکاناتی که شده به جنگ آن برویم. سربازان خط مقدم این جنگ در حقیقت کادر درمانی هستند که میتوان به آنها لقب «لشکرسفیدپوش» را داد.
ویروس کرونا سبک زندگی مردم را دگرگون کرده است. خوب یا بد، اکنون زیستن استریلیزه، بخش جدایی ناپذیری از زندگی انسانها شده است و در آینده از آن به عنوان یک تجربه پزشکی و بیولوژیک یاد خواهیم کرد.
مانند هر پدیده نوظهور، نحوه مواجهه مردم با این ویروس ابتدا وسواسی و ترسآلود است، اما به تدریج با توجه به توصیههای پزشکان و کارشناسان حوزه سلامت یاد خواهیم گرفت که چگونه از جسم و روان خود در برابر این ویروس دفاع کنیم.
در این شرایط حساس، اما انسانهایی در خط مقدم نبرد با این ویروس به عنوان کادر پزشکی، سینه سپر کردهاند و با تعهدی که از قسم پزشکیشان سرچشمه گرفته و قدرتی که ریشه در فطرت بیدارشان دارد در راستای بهبود حال مبتلایان تلاش میکنند.
فضیلتها و سجایای اخلاقی این گروه از جامعه موجب شده تا آحاد مختلف مردم آنها را با رزمندگان در زمان دفاع مقدس مقایسه کنند؛ قهرمانانی که تاریخ درباره فداکاریهایشان قضاوت خواهد کرد. همچون فداکاری رزمندگانی که به وقت بمبارانهای شیمیایی به جنگ با دشمن پرداختند.
لشکریان سفیدپوش تلنگر دیگری به جامعه زدند و آن ریشه در فلسفه «ایثار اجتماعی» دارد. آنها با آگاهی و شهامت راهی را انتخاب کردهاند تا با در معرض تهدید و خطر قرار دادن خود اجازه ندهند آسیبی به سلامتی جامعه وارد شود.