بیشتر بخوانید:
تقسیم بندیهایی برای فعالیت گروههای جهادی دانشجویی در استان لرستان صورت گرفته و بر اساس آن، برخی از گروهها در مناطق سیل زده فعالیت دارند و تعدادی نیز با تشکیل قرارگاه دانشجویی مبارزه با کرونا، در حال تولید مواد ضدعفونیکننده و کیتهای تشخیص و... برای پیشگیری از ابتلا به کرونا در لرستان هستند.
بیشتر بخوانید:
به گفته پویان پدرام، مسئول مرکز مطالعات بیوتروریسم بسیج دانشجویى استان لرستان، با تلاش شبانه روزی دانشجویان بسیجی استان، طرح اولیه کیت تشخیص بر مبنای طراحی پرایمر آماده و با توجه به فراخوان کارگروه کنترل و درمان قرارگاه کرونا وزارت بهداشت، به این نهاد ارسال شده است.
بیشتر بخوانید:
امیرحسین رشیدیان، معاون آموزش مرکز مطالعات بیوتروریسم بسیج دانشجویی استان لرستان نیز در این باره به خبرنگار ما میگوید: در راستای کنترل انتشار ویروس کرونا، تیمهای آموزشی (کارگروههای تخصصی آموزشی) متشکل از دانشجویان بسیجی دانشگاههای لرستان، از سوی این مرکز سازماندهی شدند. فعالیت رسمی این کارگروهها در روزهای آتی آغاز میشود. توزیع مواد ضد عفونی کننده و آموزش صحیح استفاده از این مواد در بین خانوادههای کم برخوردار جامعه در اولویت کار این کارگروهها قرار خواهد داشت.
محمد دریکوند، مسئول قرارگاه دانشجویی مقابله با کروناویروس استان لرستان در این باره به خبرنگار ما میگوید: با توجه به شیوع بیش از حد کرونا ویروس در کل کشور و به خصوص استان لرستان، خوشبختانه توانستیم با همت بالای دانشجویان بسیجی و همکاری نهادهای ذیربط خط تولید و بسته بندی مواد نانو ضدعفونی سطح و سطوح را با کمترین هزینه مربوطه، با ماکسیموم قیمت ۵ هزار تومان در لرستان راه اندازی کنیم. بر همین اساس، آمادگی خود را برای تولید این مواد جهت استفاده تمامی گروههای جهادی و مردمی و نهادهای دولتی و انقلابی در سراسر کشور اعلام میکنیم.
از طرفی، قرارگاه دانشجویی مقابله با کروناویروس استان لرستان با مشارکت قرارگاه سازندگی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) توانسته خط تولید ماسک را نیز راه اندازی کند؛ طبق اعلام این قرارگاه، هر ماسک تولید شده، قابلیت شستشو را دارا است. طبق گفته مسئولان این قرارگاه، تمامی دانشجویان، جهادگران و گروههای جهادی فعال در این زمینه، در سه شیفت در حال انجام خدمت رسانی به مردم استان لرستان و حتی کشور هستند.
در این قرارگاه، بعد از تولید هر ماسک، ماسک مربوطه با اتو پرس صافکن ۱۰۰ درجه اتو میشود و بعد از آن با اتوی بخار و پس از آن در قالب پکهای ۱۲ تایی بسته بندی میشود؛ هر پک ۱۲ تایی برای یک خانواده ۴ نفره کفایت میکند. علاوه بر این، این قرارگاه توانسته تولید روزانه مواد ضدعفونی کننده خود را در صورت در دست داشتن مواد اولیه و مبالغات نقدینگی به ۳۰ هزار برساند که این ۳۰ هزار بسته حداقل شامل ۳۰ هزار خانوار ۴ نفره میشود.
بیشتر بخوانید:
گفتنی است، تلاشهای گروههای جهادی دانشجویی لرستان برای کمک به سیلزدگان استان و مقابله با کرونا ویروس همچنان ادامه دارد و به گفته مسئولان این گروهها، جهادگران لرستانی تا پایان این بحرانها از هیچ کمکی به مردم لرستان دریغ نخواهند کرد.