آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۴۸۱
در گفتگو با دانشجو مطرح شد؛

ظهره‌وند: لایحه "کاهش اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران" تنها کاربرد انتخاباتی در آمریکا دارد

سفیر سابق ایران در ایتالیا گفت: لایحه کاهش اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران بیشتر جنبه تخریب چهره ترامپ به عنوان فردی که می‌تواند آمریکا را دائما وارد میدان‌های جنگ کند خواهد داشت و نوعی جنگ هراسی در آمریکا علیه ترامپ به وجود خواهد آورد.

ظهره‌وند: لایحه

ابوالفضل ظهره وند، سفیر سابق ایران در ایتالیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص رای گیری بر سر کاهش اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران در مجلس سنا گفت: این مواضعی که به عنوان طرح و لایحه تصویب می‌شود را باید از زاویه رقابت‌های حزبی در آمریکا نگریست و ارتباط آن را با انتخابات ۲۰۲۰ در نظر گرفت.

وی با بیان اینکه طرح این موضوع در مجلس سنای آمریکا ارتباط مستقیم با انتخابات پیش رو دارد، تصریح کرد: این موضوع کارکردی کاملا انتخاباتی دارد و این در حالی است که قبلا هم چنین پیشنهاداتی از طرف نمایندگان مجلس آمریکا داده شده بود و روال آن به این شکل بود که رای نمی‌آورد.

ظهره وند افزود: در چینش مجلس آمریکا اکثریت نمایندگان با جمهوری خواهان هستند و این طرح از طرف گروه رقیب آن‌ها یعنی دموکرات‌ها مطرح شده است.

سفیر سابق ایران در ایتالیا با بیان اینکه این طرح دستاوردی برای دموکرات‌ها خواهد داشت، یادآور شد: این دستاورد بیشتر جنبه تخریب چهره ترامپ به عنوان فردی که می‌تواند آمریکا را دائما وارد میدان‌های جنگ کند خواهد داشت و نوعی جنگ هراسی در آمریکا علیه ترامپ به وجود خواهد آورد.

وی تصریح کرد: این طرح یا لایحه انگشت اشاره و توجهات را به سمت ترامپ به عنوان شخصی جنگجو می‌برد به ویژه در شرایطی که رقابت بین دموکرات‌ها داغ است و به ترامپ حمله می‌کنند.

ظهره وند با بیان اینکه ترامپ تهدیدی جدی است، ادامه داد: ترامپی که در دوره اول شاهد آن بودیم قطعا در دوره دوم و در صورت رای آوردن روحیات جنگ طلبانه بیشتری از خود نشان خواهد داد، چون اولا کسی است که در هماهنگی کامل با رژیم صهیونیستی به سر می‌برد و نقطه اتکای نتانیاهو محسوب می‌شود و در زمان او بود که معامله قرن و خروج از برجام عملیاتی شد، برگزیت با اتکای به ترامپ کلید خورد.

سفیر سابق ایران در ایتالیا با بیان اینکه اتفاقات رخ داده در جهان آرایشی است که بین دو جریان محافظه کار و معترض رخ می‌دهد، افزود: از جریانات انقلابی گرفته تا جلیقه زرد‌ها که یکدیگر را آرایش می‌دهند اتفاقات در حال تحول است و ما در صحنه بین الملل صف بندی‌های جدی را در طی یک دهه اخیر خواهیم داشت.

وی ادامه داد: همین مسئله کرونا صف بندی مهمی را در نظام بین المللی شکل خواهد داد و این یک دو قطبی جدید نظام مردمی و سرمایه داری را به دنبال خواهد د. اشت.

ظهره وند تصریح کرد: از طرف دیگر افراطیون اتحادیه اروپا با تمرکز بر جریان حاکم بر واشنگتن همکاری می‌کنند و در این بین نقش جمهوری اسلامی نقشی پیشران خواهد بود.

سفیر سابق ایران در ایتالیا با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی پرچم دار مبارزه با سرمایه داری و رژیم صهیونیستی تحت عنوان محور مقاومت به عهده ایران است، خاطرنشان کرد: بر همین اساس جمهوری اسلامی باید بداند که برای ایفای نقش بایسته خود مدل‌های جایگزین را در ساختار جدید ارائه دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار