آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۷۱۷

چرا لقب امام جواد (علیه السلام) کوثر ثانی بود؟

امام جواد (علیه السلام) در هفت سال آخر عمر شریف امام رضا (علیه السلام) به دنیا آمدند و تا ۵ سالگی هم در محضر امام بودند.
به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام محمود ریاضت گفت: یکی از القاب امام جواد (علیه السلام) کوثر ثانی است. همانطور به پیغمبر ابتر می‌گفتند به امام رضا (علیه السلام) هم ابتر می‌گفتند، زیرا امام رضا (علیه السلام) در اواخر عمر صاحب فرزند شدند حتی نزدیکان حضرت هم به امام رضا (علیه السلام) ابتر می‌گفتند.
 
اصلاً یک عده که امامت را قبول نداشتند، می‌گفتند امام رضا (علیه السلام) اگر امام هشتم باشد باید پدر امام نهم باشد و فرزندی ندارد که بخواهد امام باشد، اما وقتی که امام جواد (علیه السلام) به دنیا آمدند امام رضا (علیه السلام) فرمودند: با برکت‌تر از این مولود وجود ندارد وایشان را کوثر ثانی نامیدند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار