رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین از کسب رتبه نخست در برخی شاخصهای ارتباط با صنعت در بین دانشگاههای کشور خبر داد و گفت: برخی از دستاوردهای این دانشگاه به عنوان اقدامات اثرگذار معرفی شده است.
مرتضی سعادت طرقی، رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: ارتباط میان صنعت و دانشگاه موضوعی است که در سالهای اخیر بسیار مورد توجه قرار گرفته اســت. آمارهای موجود در خصــوص قراردادهای ارتباط صنایع و دســتگاههای اجرایی با دانشگاهها و مراکز پژوهشی کشور خوشبختانه رشد این آمارها را نشان میدهد.
سعادت طرقی ادامه داد: در سالهای اخیر تفاهم نامههایی میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سایر وزارتخانهها و دستگاههای اجرایی امضا و همکاریهای خوبی آغازشــده اســت که نتیجهی آن واگــذاری پروژههای تحقیقاتی به مراکز علمی، دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور بوده است.
رئیس گروه کار آفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه اسفراین اعضای هیئت علمی را مجری اصلی این طرح دانست و خاطرنشان کرد: رتبه بندی و ارزیابی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور باهدف ایجاد فضای رقابت میتواند کمک شــایانی در راســتای تعالی نظام آموزشی کشور و همچنین افزایش و ارتقاء دانشــگاهها در سطح جهان نماید. از همین رو پایش وضعیت قراردادهای ارتباط با صنعت و جامعه دانشگاهها و مراکز آموزش علی کشور در سال ۱۳۹۷ با تعریف ۱۷ شاخص آغاز شد.
وی افزود: با توجه به نتایج و بازخوردهای مناسب سال ۱۳۹۷، در سال ۹۸ باهدف ارزیابی دقیق تر، دفتر ارتباط با صنعت وزارت عتف، اقدام به بازبینی و تعریف دقیق شاخصها اقدام نمود که در نهایت ۴۰ شاخص تعریف شد.
سعادت طرقی با اشاره به گزارش اعلام شده از سوی معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم گفت: طبق این گزارش مجتمع آموزش عالی اسفراین در شاخص «تعداد کلیه پرسنل فعال در قراردادهاى ارتباط با صنعت و جامعه در حال اجرا» و «تعداد قراردادهاى ارتباط با صنعت و جامعه در حال اجرا» رتبه نخست را در بین ۸۳ دانشگاه و مراکز علمی پژوهشی کشور کسب کرد.
این عضو هیئت علمی دانشگاه تصریح کرد: در این گزارش در مورد شاخص «اثر بخشی در راستای انجام مسئولیتهای اجتماعی و مشارکت در بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی منطقه و کشور» دستاوردهای مجتمع آموزش عالی فنی و مهندسی اسفراین مانند انجام طرحهاى کوآپ و آموزش دانشجویان در صنایع و همچنین اجراى طرح امداد (افزایش مهارت دانش و اشتغال پذیرى دانشجویان) به عنوان اقداماتی مهم و اثرگذار مطرح شده است.