گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو در گفتگو با هنرمندان مطرح، پیشنهادهای آن را جهت مطالعه کتاب و یا تماشای یک فیلم سینمایی جویا شده که در ادامه از نظرتان میگذرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این روزها بیشتر کشورهای دنیا درگیر ویروس کرونا هستند. این بیماری، نگرانیهایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه میکنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش میدهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمیتوان از آن گذشت. به بهانه این روزهای در خانه ماندن و سال نو، خبرگزاری دانشجو در گفتگو با بازیگران تئاتر، سینما و تلویزیون، پیشنهادهای آن را جهت مطالعه کتاب و یا دیدن یک فیلم خوب جویا شده است.
محمود پاک نیت متولد ۱۰ دی ۱۳۳۱ در کازرون است. محبوبیت این بازیگر توانمند بیشتر به خاطر ایفای نقش در سریالهای خاطره انگیز روزی روزگاری در نقش حسام بیگ و سریال پس از باران در نقش ارباب است و این بازیها به سادگی از خاطرمان نمیرود.
محمود پاکنیت، از سال ۱۳۴۸ در زمینهٔ تئاتر شروع به کار کرد و در ۵۲ نمایش حضور یافت. وی در سال ۱۳۵۲ به استخدام اداره کل فرهنگ و هنر درآمد و از سال ۱۳۶۷ به فعالیت در عرصه سینما و تلویزیون پرداخت و موفق به اخذ درجهٔ یک هنری از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گردید. با مجموعه پرطرفدار روزی روزگاری به محبوبیت دست یافت؛ و این شهرت و محبوبیت او با مجموعههای پدرسالار و پس از باران ادامه یافت. او در سریال یوسف پیامبر در نقش یعقوب پیامبر ایفای نقش کردهاست. وی همسر مهوش صبرکن (بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون) است. پاک نیت در سریال پرطرفدار شهرزاد نیز در نقش جمشید پدر شهرزاد به ایفای نقش پرداخته است. نفس گرم، پرده نشین، پشت کوههای بلند، ساختمان ۸۵، خانهای در تاریکی و شب دهم از دیگر سریالهای مطرح این بازیگر توانا است.
بازیگر نقش یعقوب پیامبر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو از بازی در سریال «جشن سربرون» به کارگردانی مجتبی راعی خبر داد که تصویربرداری آن ۵ ماهی است که شروع شده واین سریال درزمان مشروطه و قاجار اتفاق میافتد و مشروطه خواهانی که در شیراز بر علیه دولت وقت قصد مبارزه دارند با عدهای از خانهای لار و شهرهای دیگر استان فارس درگیر میشوند و اتفاقاتی در ادامه میافتد که من نقش یکی از همین خانها را بازی میکنم.
پاک نیت در ادامه برای پیشنهاد خواندن کتاب گفت: از آنجایی که من به تاریخ بسیار علاقه مندم، کتاب خواجه تاجدار به ترجمه ذبیح الله منصوری را برای خواندن پیشنهاد میکنم. این کتاب متن بسیار قصه وار و دلنشینی دارد و همین اواخر برای سومین بار داشتم آن را مطالعه میکردم.