مسئول ستاد مبارزه با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت اقدامات این گروه جهادی را در مقابله با ویروس کرونا تشریح کرد.
محمدمهدی هانی مسئول قرارگاه مبارزه با کرونا بسیج دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: پس از شیوع چشم گیر ویروس کرونا و تعطیلی دانشگاه و خوابگاه؛ بسیج دانشگاه علم و صنعت اقدام به تشکیل قرارگاهی تحت عنوان قرارگاه مبارزه با کرونا کرد. در ابتدا تمامی محورهای مبارزه با این ویروس از لحاظ مختلف مانند میزان تأثیر گذاری در ابعاد کلان، نیروی انسانی موجود، مباحث مالی، خطرات و ریسک پذیری، وجود مواد اولیه و. توسط دانشجویان متخصص حاضر در قرارگاه بررسی و امکان سنجی شد.
وی افزود: پس از بررسی این طرحها سرانجام فاز اول پروژه یعنی تولید، بسته بندی و پخش محلول ضد عفونی مخصوص دست و سطوح برای شروع انتخاب شد و فاز دوم پروژه یعنی ضد عفونی اماکن و معابر در محلهای توزیع؛ مشخص شد. بلافاصله پس از آن برادران بسیج بصورت شبانه روزی پیگیر آماده سازی و تهیه لوازم، ابزار و مکان موردنیاز و ... برای پیاده سازی طرح نموده و پس از چند روز وارد مرحله اجرایی شدند.
وی اضافه کرد: تولید، بسته بندی و پخش محلول ضدعفونی کننده از روزی ۵۰۰ بطری شروع شد و تا امروز ادامه داشته و به روزی ۷۰۰ بطری افزایش یافته است. محلهای پخش توسط افراد بومی از قبل شناسایی شده و ترجیح بر محلههایی است که از لحاظ مالی سطح پایین تری دارند.
وی ادامه داد: برنامه ریزی بر این است که در یک ماه آینده حداقل چند ناحیه از منطقه چهار را مورد پوشش کامل قرار دهیم. فاز سوم طرح، تولید ماسک بود که از چندی قبل تحقیقات میدانی آن انجام شده و در روزهای آتی وارد فاز عملیاتی_اجرایی خواهد شد.
هانی گفت: در این امتحان الهی نیز تفکر لیبرال و غربی امتحان خود را پس داد و ناکارآمدی خود را به منصه ظهور رساند و نشان داد که مطابق منویات مقام معظم رهبری تفکر و روحیه جهادی در مقابله با مشکلات در کشور تنها راه حل ممکن است. از همان روزهای اول بسیاری از بسیجهای دانشجویی، پایگاههای بسیج، حوزههای علمیه، هیئات و دیگر اماکن مذهبی/جهادی پای کار آمدند و بار دیگر به ندای، ولی امر مسلمین جهان لبیک گفتند و در عرصه مقابله با این ویروس از دل و جان مایه گذاشتند. تمام اینها جدای از زحمات بی کران و خالصانه کادر درمان بیمارستان هاست که حقیقتا واژه مدافعان سلامت شایسته این قشر از جان گذشته است.
وی یاد آور شد: متأسفانه با بی کفایتی دستگاههای مجری و همچنین شرارت تعدادی از شرکتها و افراد سودجو، از همان روزهای اول بسیاری از مواد اولیه لازم برای پیشگیری از این ویروس مانند اتانول نایاب شده و این موضوع مانعی بزرگ برای فعالیت گروههای جهادی در این زمینه است. دولت نیز به جای میدان دادن به عناصر جوان، خلاق و انقلابی متأسفانه هیچگونه برنامه منسجم و حمایتی برای اینگونه گروههای جهادی نداشته و ندارد. اما با این حال با تلاشهای فراوان بخشی از مواد اولیه مورد نیاز از طرق مختلف و به سختی فراهم شد.
مسئول قرارگاه جهادی مبارزع با کرونا بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: به دلیل همین ساز و کار معیوب و نوع نگاه غیر جهادی به مقولههای این چنینی برخی از مسئولین دانشگاه نیز با وجود موجود بودن ابزارها، دستگاهها و منابع مالی کلان، از در اختیار قرار دادن این تجهیزات و منابع امتناع کرده و بعضا مشاهده شده که آنها را در اختیار نهادها و افراد خارج دانشگاه قرار میدهند. لازم به ذکر است که برخی از مسئولان دانشگاه از ابتدای اسفند ماه تا کنون در هیچ کجای دانشگاه رؤیت نشده اند و به گفته خودشان مدام مشغول مأموریت در اقصی نقاط کشور هستند.
وی اظهار داشت: مطابقت بسیار جالب شرایط امروز با زمان دفاع مقدس در زمینه عدم تجهیز نیروهای مردمی و زمین دادن و زمان خریدن بسیار جالب است. ذکر این نکته الزامیست که اکثر تجهیزات و لوازم مورد نیاز برای مسئله مقابله با کرونا از افراد خیر تأمین شده و بودجه خرید وسایل دیگر نیز تماما از جیب خود دانشجویان و افراد خیر مهیا گشته و دانشگاه علم و صنعت حتی ریالی بودجه (از منابع کلان تخصیص یافته برای این موضوع) در اختیار این نیروهای جهادی قرار نداده است.
وی گفت: ناگفته نماند که در بین مسئولان دانشگاه هم بودند کسانی که در حد وسع خودشان هماهنگیهای لازم را با دانشجویان داشتند که از ایشان تشکر و قدردانی میکنیم.
وی ادامه داد: بسیج دانشگاه علم و صنعت در جهت مقابله با کارهای موازی و جلوگیری از ایجاد تداخل و همافزایی بیشتر از همان روزهای اول اقدام به تعامل با مراکز و پایگاههای بسیج اطراف دانشگاه کرد و با حداقل سه مرکز مقاومت بسیج همکاری فکری، مادی و معنوی داشته که در بسیاری از زمینهها مثمر ثمر بوده است. تلاش برای انجام کارهای جهادی بصورت پراکنده و عدم وجود سازماندهی برای این کارها شاید ضرر قابل توجهی نداشته باشد و واقعا به نیت خیر و مخلصانه انجام شود، اما کارایی لازم را نیز در بسیاری از موارد ندارد. ایجاد یک جبهه واحد متشکل از بسیجیان محلههای اطراف دانشگاه از اهداف میان مدت بسیج دانشگاه علم و صنعت از اول سال جاری میباشد که بحمدلله تا حد بسیار خوبی انجام گرفته است و در حال گسترش است.