آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۰۳۵
با پیدا کردن ترکیب دارویى جدید؛

پژوهشگران دانشگاه شهید چمران اهواز در تلاش براى مهار کرونا ویروس هستند + فیلم

پژوهشگران دانشگاه شهید چمران اهواز از طریق انجام یکسرى تحقیقات روى ساختار بیوانفورماتیکى، در تلاش براى مهار کرونا ویروس با پیدا کردن ترکیب دارویى جدید هستند.

//پژوهشگران دانشگاه شهید چمران اهواز در تلاش براى مهار کرونا ویروس هستند + فیلم

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزارى دانشجو، پژوهشگران دانشگاه شهید چمران اهواز در راستاى مهار کرونا در حال انجام تحقیقاتى روى ساختار بیوانفورماتیکى آن، به منظور پیدا کردن ترکیب دارویى جدیدى هستند.

در این پژوهش تلاش شده تا با استفاده از روش بیوانفورماتیک و از میان دارو‌های متعدد موجود در درمان بیماری‌های ویروسی یا برخی بیماری‌های دیگر و بر اساس مطالعه ساختار-عمل، دارو یا دارو‌هایی شناسایی شوند.

این پژوهشگران در این پژوهش، ساختار پروتئاز ویروس کرونا کووید ۱۹ که اخیراً به کمک کریستالوگرافی اشعه ایکس مشخص‌شده، از وب‌سایت داده‌های پروتئینی دانلود و با ساختار سارس مقایسه کرده اند. این مطالعه اولیه نشان داده که ساختار پروتئاز کووید ۱۹ با ساختار سارس تفاوت ساختاری دارد، لذا دارو‌های مؤثر روی این دو گونه ویروس احتمالاً متفاوت باشند.

محمدرضا دایر، عضوهیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز در این باره مى گوید: دارو یا دارو‌هایی که قدرت اتصال به جایگاه فعال آنزیمی دارند می‌توانند به‌عنوان مهارکننده احتمالی آنزیم پروتئاز کووید ۱۹ در نظر گرفته شوند تا پس از بررسی کلینیکی میزان مؤثر بودن آن‌ها مورد ارزشیابی قرار گیرد.

این عضوهیئت‌علمی دانشگاه شهید چمران اهواز ابراز مى کند: در حال بررسى میزان اثرگذارى این مهارکننده‌ها رو کرونا ویروس هستیم تا میزان تکثیر آن نیز مشخص شود.
 
کد ویدیو
 
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۵ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۰:۰۸
با سلام. من هم از دانش آموخته های همین دانشگاه در رشته ی بیوشیمی هستم و می توانم و دوست دارم که در این زمینه کمک کنم. زکات علم انتشار و بکاربردن اونه، نه اختفای علم.
چرا مانع حضور ما در دانشگاه و آزمایشگاه ها می شوند؟ چرا نیرو جذب نمی کنند؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار