آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۸۳۶۴

گوشه‌ای از تاریخ وحشی‌گری «بهائیان» در ایران را بخوانید

فریدون آدمیت در مورد قساوت شورشیان بابی می‌نویسد: اسیران جنگی را دست و پا می‌بریدند و به آتش می‌سوختند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکی از کاربران توئیتر در صفحه شخصی خود نوشت: بهاییت و بهائیان امروزه ادعای صلح و پرهیز از خشونت دارند، ولی واقعیت اینه تاریخ این فرقه پره از قتل‌ها و وحشیگری‌های اعضای این فرقه علیه بشریت و بخصوص مسلمانان.
به برخی از این جنایات اشاره می‌کنم:


گوشه‌ای از تاریخ وحشی‌گری «بهائیان» در ایران را بخوانید
 
۱) ۱۳دی۱۳۲۸| ۶مرد از اعضای این فرقه جعلی به خانه صغرا خانوم حمله می‌کنند. بیوه زنی۵۰ساله (در یزد) که چند سالی بدون همسر و با۳دختر (هشت، یازده و چهارده ساله) و۲پسر (شش و پانزده ساله) زندگی می‌کرد. ۶ مرد بهایی صغرا و تمام اعضای خانواده‌ش رو با بیل و تبر مثله و قتل عام کردن. جرم صغرا تنها تلاش برای مقابله با مبلغ بهاییان در ابرقو و روشنگری علیه این فرقه تبهکار بود، جرمی که به قیمت از دست دادن جان خود و خانواده‌اش تمام شد. اهمیت این حادثه به اندازه‌ای بود که آیت‌الله بروجردی، به امام خمینی ماموریت داد تا با شاه ملاقات کند و نظر مرجعیت شیعیان پیرامون این فرقه ضاله را به گوش شاه برساند. (ماوقع ملاقات امام با شاه در این مقال نمی‌گنجد)

۲) سلیمان برجیس، پزشک یهودى در۳۱سالگی بهایى شده بود. در کاشان علاوه بر طبابت، داروخانه هم داشت و ظاهراً در کارش هم مهارت داشته. البته این مهارت برای مسلمانان طور دیگری استفاده می‌شد! مسلمانانی که ضد بهائیت بودند رو با داروى جعلی مى‌کشته. حدود صد نفر از مسلمانان کاشان در اون زمان.
 
۳) قتل‌های بهاییان تنها به مسلمین ختم نشده و حتا کسانی از خودشون که از اسرار بهاییت خبردار شدن رو هم کشتن. ادوارد براون نوشته: نصیر بغدادی معروف به مشهدی عباس در بیروت، آدمکش حرفه‌ای و مزدور میرزا حسینعلی بهاء و عباس افندی بود و بدستور آن‌ها چند نفر رو ترور کرد. از جمله: ملا رجبعلی قهیر از خویشان نزدیک سببی علی‌محمد باب که از برخی اسرار پیدایش بابی‌گری مطلع بود. فریدون آدمیت در مورد قساوت شورشیان بابی می‌نویسد: اسیران جنگی را دست و پا می‌بریدند و به آتش می‌سوختند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار