کد خبر:۸۳۸۵۳۷
گزارش|

پالس «من بلد نیستم» به شاه‌دزد ماسک‌ها! / خودتحقیری و تاوانی که مردم می‌دهند

در حالی که آمریکا مشغول دزدی دریایی از محموله‌های بهداشتی کشورهایی حتی در قد و قامت باربادوس است؛ شهردار تهران پالس «من بلد نیستم» به آن‌ها فرستاد و سخنگوی وزارت بهداشت هم به چین حمله کرد!

پالس «من بلد نیستم» به شاه‌دزد ماسک‌ها! / خودتحقیری و تاوانی که مردم می‌دهند

گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو- سید مهدی حاجی‌آبادی؛ پیروز حناچی شهردار تهران در حالی که منصب او ارتباطی به مسائل بین‌المللی ندارد در روزنامه گاردین انگلیس با ارائه تصویر مغشوشی از وضعیت کرونا در ایران، صدر تا ذیل راه حل کرونا را به رفع تحریم آمریکا نسبت داد!
وی نوشت: همه کشور‌ها و شرکت‌ها نیز برای انجام فعالیت‌های قانونی با ایرانیان، حتی در رابطه با فروش دارو مورد ارعاب قرار می‌گیرند. در نتیجه، توانایی من و همکارانم در فراهم کردن زیرساخت‌های بهداشتی، لجستیکی و سایر موارد ضروری برای مبارزه با این بیماری به شدت کاهش یافته است. ما هر روز این خسران را تجربه می‌کنیم. متناع دولت دونالد ترامپ از متوقف کردن جنگ اقتصادی خود علیه ایران مستقیما مانع تلاش‌های ما برای مقابله با ویروس می‌شود که هیچ مرزی نمی‌شناسد.
از طرفی کیانوش جهانپور سخنگوی وزارت بهداشت هم در پست بی‌ربطی به کشور چین که از ابتدای شیوع تحریم را به رسمیت نشناخت و به کمک ایران آمد، حمله کرد که واکنش منفی چینی‌ها را در پی داشت.

اگر نگاهی به جدول سازمان بهداشت جهانی از آمار کرونا در جهان بیندازیم، آمریکا که این روز‌ها مشغول دزدی محموله‌های بهداشتی کشورهاست، و در آخرین نمونه دستگاه‌های کشور گمنام باربادوس را دزدید، رتبه اول را داراست.
 
پالس «من بلد نیستم» به شاه‌دزد ماسک‌ها! / خودتحقیری و تاوانی که مردم می‌دهند
آمار ابتلا به کرونا در ۱۸ فروردین

در جمع ۲۰ کشور اول بسیاری از قدرت‌های اقتصادی جهان حاضر هستند، و در حالی که کرونا در ایران ۱ ماه زودتر از اروپا شیوع یافت، در آمار ابتلا بسیار پایین‌تر از کشور‌های مدعی صاحب تکنولوژی پیشرفته و علم و اقتصاد است.

اولین خروجی کرونا به هم ریختن نظم سابق کشور‌ها در ابتلا به موارد بیماری و بلایا بود؛ پس از جنگ جهانی دوم کشور‌های غربی با پی‌ریزی نظمی نوین و چپاول ثروت کشور‌های کمتر توسعه‌یافته، در بلایایی، چون اپیدمی کرونا معمولا در حاشیه بودند، اما کرونا به معنی واقعی فقیر و غنی نمی‌شناسد و کشور‌های صاحب ثروت را شخم می‌زند.
 
پالس «من بلد نیستم» به شاه‌دزد ماسک‌ها! / خودتحقیری و تاوانی که مردم می‌دهند
رتبه‌بندی قدرت‌های اقتصادی جهان

با همه‌گیری و بحران کرونا در امریکا هم مانند بسیاری از کشور‌های جهان مشاغل غیر ضروری تعطیل یا محدود شده‌اند. فروشگاه‌های اسلحه در این کشور در میان فهرست مشاغل ضروری قرار دارند!

پایگاه خبری ایندیپندنت نوشت: در ماه مارس نزدیک ۲ میلیون قبضه سلاح توسط شهروندان امریکایی خریداری شده که به این ترتیب مارس به دومین ماه شلوغ از نظر خرید و فروش اسلحه در تاریخ امریکا تبدیل شده است.

قبل از شیوع ویروس کرونا در بهترین شرایط، روزانه حدود ۲۰ الی ۲۵ قبضه اسلحه به فروش می‌رفت، اما با گسترش ویروس کرونا در امریکا، فروش روزانه فروشگاه‌ها به ۱۵۰ اسلحه رسیده است.

اوضاع بیمارستان‌ها و مراکز درمانی این کشور بحرانی است. ذخایر راهبردی پزشکی امریکا رو به اتمام است. ایالت‌های ویسکانسین و نبراسکا، مناطق فاجعه‌زده اعلام شده‌اند.

از سویی جنیفر گرین، نویسنده آمریکایی که حدود یک سال است در ایران بسر می‌برد، در گزارش خود که سایت مدیوم آن را منتشر کرده می‌نویسد پس از آنکه دو بار بلیط او برای برگشت لغو شد، ابتدا احساس نگرانی کرده است.
 
وی ادامه می‌دهد؛ اما پس از خواندن اخبار رسانه‌های غربی مبنی بر حمله مردم به فروشگاه‌ها از روی ترس و وحشت و خالی کردن یکباره آن‌ها از مواد ضدعفونی کننده، ماسک و حتی ماکارونی، فکر کردم بهتر است به جای برگشتن به آمریکا در ایران بمانم!

گرین در ادامه می‌نویسد؛ این روز‌ها میادین تره بار و فروشگاه‌ها در ایران مقداری شلوغ است، اما من هیچ کمبودی حس نمی‌کنم، مردم برای خرید همدیگر را هل نمی‌دهند، دعوا نمی‌کنند، چنگ نمی‌زنند.

امروز با ظهور کرونا ویروس، مردم بدون اینکه دولت، بگوید چه کنند یا چه نکنند به کمک فضای مجازی، زودتر خودشان به صرافت حفظ سلامت خود افتاده اند و از ماسک و انواع دستکش‌ها استفاده می‌کنند.

به نظر می‌رسد این بار مردم در حفظ سلامت خود، جلوتر از دولت، پیش رفته اند. به عبارت دیگر گاهی دولت‌ها جلوتر از مردم و گاهی هم مردم جلوتر از دولت‌ها پیش می‌روند. اگر دولت‌ها جلوتر از مردم باشند باید هزینه‌های زیادی برای فرهنگسازی صرف کنند. اما وقتی مردم پیش‌تر از دولت گام بردارند به نظر می‌رسد که هزینه‌های دولت برای فرهنگسازی کمتر هم می‌شود و اینجاست که وظیفه‌ای دیگر روی دوش دولت سنگینی می‌کند و آن فراهم کردن امکاناتی مثل ماسک، مواد ضدعفونی‌کننده، مثل الکل طبی، دستکش یک بار مصرف، دارو و امکانات آزمایشگاهی پیشرفته و خدمات درمانی مناسب است.

متاسفانه اشخاصی همچون حناچی، چشم‌های خود را بر واقعیات بدیهی بسته و با ارسال پالس ضعف به طرف مقابل، خواسته یا ناخواسته در پازل دشمن بازی می‌کنند.

خوشبینی به آمریکا و فقدان خودباوری، رویکرد خسارت باری است که در سال‌های اخیر نتایج خود را نشان داده است، از کاهش ارزش پول ملی و کوچک شدن سفره مردم تا بی احترامی به پاسپورت ایرانی و اخراج و بازداشت دیپلمات‌های ایرانی!
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۵
خوب از اول امدن ی حناچی به شهرداری هم مرغ همسایه برای ایشون غاز بوده
خوب ایشون کلانشهر لندن رو مثال میزد که هزینه های زندگی در این شهر رو زیاد کردند و جمعیت مجبور شدند بیان برن خارج از لندن و در حاشیه این شهر زندکی کنند (نقل بمضمون)
و میخواستند با پیروی از اروپایی ها هزینه های زندگی برای مردم کلانشهر تهران رو هم زیاد کنند که از میزان مهاجرتها به این کلانشهر جلوگیری بشه یا افراد کم درامد مجبور بشوند به بیرون از تهران بروند که مثلا جمعیت کمتر بشه و الودکی رو اینطوری برطرف کنند!!

خوب بخشی از این سیاست غلط و خطرناک(افزایش هزینه زندگی در کلانشهرها) رو دولت ی روحانی انجام داده بود یعنی با سیاست هایی که ی آخوندی وزیر اسبق مسکن در حوزه مسکن سازی پیش گرقته بود باعث افزایش قیمت ۱۳۰ درصدی مسکن در تهران شد و از این قبیل کارها و..
(افزایش هزینه زندگی در تهران)

خوب الان هم دور از انتظار نیست که این حضرات مرغ همسایه همچنان براشون غاز باشه و حل مشکلات رو در رفع تحریم ها بدانند و به ظرفیت و توان داخلی توجه نکنند

بالاخره باید بهانه هایی بتراشند که بتوانند عدم تصویب Fatf در مجمع رو مسبب اوضاع کنونی بدانند و یا بخواهند کم کاری ها و عدم مدیریت صحیح خودشون در برخی بخش ها رو به تحریم و عدم رفع تحریم ربط بدهند

باید به این حضرات گفت که قرار بود با خلاقیت !! امثال شماها برجام همه این تحریم ها رو رفع کنه و صحبتی از Fatf واینها نبود اگر این برجام نتونسته اون تحریم ها رو رفع کنه بخاطر خوشخیالی و خوشبینی و اعتمادی است که دولت و غربگراهای داخلی به غرب کردند و هنوز انگار از اون عبرت نگرفته اند

خوب کسانی هم که بدون قید و شرط و با تعصب از این برجام حمایت کردند کم مقصر نیستند

اگر هم قرار باشه عدم رفع تحریم ها رو بقول این اقایون ریشه برخی از مشکلات فعلی بدونند اولین اشکال به خود این حضرات وارد هست که علارغم ادعاهاشون نتونستند با برجامی که فتح الفتوح !! میدونستند تحریم ها رو رفع کنند
7
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۴
این گزارشه یا یادداشت؟؟؟ فرق این دوتا رو نمیدونید. نه؟؟؟ o_O
0
1
ناشناس
۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۲۷
وقتی فکت میاد و از نقل قول و مواضع دیگران استفاده میشه بهش میگن گزارش دور سر تو بگردم من گل
123
۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۵:۳۳
هر کدوم شما بگی
جناب خبرگزاری هم بابا رعایت کن چه خبرته اینقدر طول و تفصیل
پربازدیدترین آخرین اخبار