کد خبر:۸۳۹۱۱۰
در گفتگو با دانشجو عنوان شد؛

ابوترابی: سرقت اطلاعات ۴۲ میلیون ایرانی از تلگرام زنگ خطری برای مسئولان باشد / تکمیل شبکه ملی اطلاعات دغدغه دولت نیست

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: اکنون تمام اطلاعات کشور اعم از اطلاعات بانکی، اداری، آموزشی، اقتصادی و... در اختیار بیگانگان قرار می‌گیرد و در آینده ما شاهد آن خواهیم بود که همه کارها در فضای مجازی خواهد بود.

ابوترابی: سرقت اطلاعات ۴۲ میلیون ایرانی از تلگرام زنگ خطری برای مسئولان باشد / تکمیل شبکه ملی اطلاعات دغدغه دولت نیست

 

ابوالفضل ابوترابی، نماینده نجف آباد و عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجو، درباره سرقت اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی در تلگرام، اظهار داشت: متاسفانه در بین مسئولین و شخص رئیس جمهور هیچ عزمی نیست تا شبکه ملی اطلاعات را تکمیل کنند.

وی ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات باید جزء اولویت‌های مسئولان دولتی و حتی رئیس جمهور باشد ولی هنوز فکر و خیال دولتی‌ها برجام است؛ برجام خیلی وقت پیش مرده است و همه این توافق نامه را دفن کرده‌اند ولی متاسفانه دولت دست از سر برجام برنمی‌دارد و از این قبر به آن قبرش می‌کند.

نماینده نجف آباد گفت: باید همه این را بدانند که موضوع مهمتر از برجام در کشور هست که یکی از این مهمترین‌ها شبکه ملی اطلاعات است و دولت هرچه سریع باید این شبکه ملی اینترنت را تکمیل کند حتی وزیر جوان هم هیچ دغدغه‌ای در این حوزه ندارد و نمی خواهد از خود مایع بگذارد شاید می‌خواهد مسئله عزلش مطرح نشود حتی ایشان هم عزل بشوند باید برای آینده و امنیت کشور، خود را قربانی کند.

ابوترابی اضافه کرد: وزیر ارتباطات باید تمام بودجه وزارت خانه اش و کارکنان این سازمان را بسیج کند تا این شبکه ملی اطلاعات تکمیل بشود چون آینده کشور و امنیت به شبکه ملی اطلاعات و فضای مجازی ختم می‌شود.

وی با اشاره به شبکه اینترنت جهانی بیان داشت: اکنون تمام اطلاعات کشور اعم از اطلاعات بانکی، اداری، آموزشی، اقتصادی و... در اختیار بیگانگان قرار می‌گیرد و در آینده ما شاهد آن خواهیم بود که همه کارها در فضای مجازی خواهد بود و این اتفاق هک تلگرام و سرقت اطلاعات ۴۲ میلیون کاربر ایرانی باید زنگ خطری برای تمام مسئولین و مخصوصا وزیر ارتباطات باشد.

این نماینده مجلس تصریح کرد: متاسفانه این دغدغه نه در دولت و نه در شخص رئیس جمهور نیست و این واقعا خطرناک است که ما این فضا مجازی را بی در و پیکر گذاشته‌ایم مثال این بی در و پیکری فضای مجازی را ما در آشوب‌ها و اغتشاشات آبان ماه مشاهده کردیم که این فضای ول شده محلی برای فرماندهی این اتفاقات بود یاشاهد نشر اکاذیب و شایعه در این فضا هستیم.

ابوترابی در پاسخ به این سوال که چرا مجلس نظارت نمی‌کند. تاکید داشت: نظر شخصی من این است که هیچ امیدی به این مجلس نیست و این مجلس به گفته معاون پارلمانی دولت یک مجلس مهربان با دولت است که با این توصیفات از این مجلس نباید انتظاری داشت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار