آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۱۲۸
تداوم نقض آتش‌بس یمن|

دفع ۱۲ حمله زمینی و کشته شدن سربازان سعودی در نجران

سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن از تداوم نقض آتش‌بس ادعایی ائتلاف سعودی برای چهارمین روز متوالی و زمین‌گیر شدن نیرو‌های وابسته به این ائتلاف در منطقه مرزی نجران خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سرتیپ یحیی سریع، سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی این کشور، نیروهای متجاوز ائتلاف سعودی را در شمال غرب یمن زمین‌گیر کردند.

او شامگاه یکشنبه در توییتر نوشت که با عنایت خداوند نیروهای یمن عملیات هجومی گسترده ائتلاف سعودی در منطقه «رشاحه» واقع در منطقه نجران (هم‌مرز با عربستان سعودی) را دفع کرده‌اند؛ عملیاتی که به گفته وی، از صبح تا ظهر امروز یکشنبه ادامه داشت و مهاجمان نه تنها هیچ دستاوردی نداشتند بلکه با خسارات جانی و تجهیزاتی گسترده میدان نبرد را ترک کردند.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن گفت که شما زیادی از نیروهای ائتلاف سعودی کشته یا زخمی شده‌اند و در بین آن‌ها سربازان سعودی نیز وجود دارند.

او در گزارشی از حجم حملات زمینی و هوایی ائتلاف سعودی به رغم آتش‌بس ادعایی و یک جانبه این ائتلاف که از پنجشنبه گذشته آغاز شده، خبر داد و گفت که ائتلاف متجاوز طی ۷۲ ساعت گذشته، ۱۲ حمله زمینی و ۱۰۰ حمله هوایی در شماری از استان‌ها اغلب در استان‌های مأرب و جوف (واقع در مرکز و شمال یمن) انجام داده است.

نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن طی ماه‌های گذشته بخش‌هایی از استان مأرب و کل مناطق استان جوف (هم‌مرز با عربستان) را برای اولین بار در طول پنج سال گذشته آزاد کردند.

ناظران و تحلیلگران مسائل یمن با ابراز شگفتی از این پیشروی‌ها، آتش‌بس ادعایی ائتلاف سعودی را نه در راستای اقدام انسانی برای مقابله با شیوع کرونا که فرصتی برای بازآرایش نیروهای خود و تقویت جبهه مأرب و جوف برای اشغال دوباره می‌دانند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار