آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۲۱۳
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

محمودی: کیت‌های تست استخراج ژنومِ کرونا با حمایت صندوق نوآوری به تولید انبوه رسید

مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: این شرکت با استفاده از تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی موفق به خرید مواد اولیه برای تولید تست استخراج ژنوم ویروس کرونا شد.
محمد باقر محمودی مدیرعامل گروه تولیدی «ژیوان زیست فناوری روژه» در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو درباره کیت‌های تست استخراج ژنوم ویروس کرونای ساخت این شرکت گفت: تشخیص ویروس کرونا در بدن انسان دو مرحله دارد که یک مرحله استخراج ژنوم یا ایزولیشن است که شرکت ما به دانش تولید محصول توانایی استخراج ژنوم ویروس کرونا طی ۱۵ دقیقه دست یافته و این محصول در حال حاضر به بازار عرضه می‌شود. مرحله بعد کیت تشخیصی است که طراحی آن انجام شده و پروتوتایپ آن آماده و در حال اخذ مجوز‌های لازم است.

محمودی کیفیت محصول استخراج ژنوم تولید شده در این شرکت را برابر با مرغوب‌ترین برند‌های دنیا عنوان کرد و در مورد ظرفیت تولید شرکت روژه نیز افزود: پتانسیل تولید کیت‌های استخراج ژنوم ویروس کرونا در صورت تامین مواد اولیه ۱۰۰ هزار تست در روز خواهد بود که ضمن تامین نیاز، داخل امکان صادرات نیز ایجاد خواهد شد.

وی در مورد تسهیلات کرونایی صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: ما مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان تسهیلات از صندوق نوآوری دریافت کردیم که آن را صرف تامین مواد اولیه محصول استخراج ژنوم کرده‌ایم؛ به عبارت دیگر سرمایه در گردش شرکت از طریق این تسهیلات تامین شده است.

مدیرعامل گروه تولیدی ژیوان زیست فناوری روژه نیاز کشور به کیت‌های تشخیص ویروس کرونا برای غربالگری را ۲ تا ۵ میلیون تست عنوان کرد و گفت: در حال حاضر روزانه حدود ۱۰ هزار تست تشخیص کرونا انجام می‌شود که این میزان با وجود غربالگری بیشتر خواهد بود و کشور به کیت‌های بیشتری نیاز پیدا می‌کند.

محمودی در پایان خاطرنشان کرد که از ابتدای سال ۹۹ روزانه پنج هزار تست ایزولیشن تولید می‌شود که این محصول تاییدیه آزمایشگاهی و مرجع سلامت را نیز دارا است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار