
کد خبر:۸۳۵۶۳۹
گزارش |
ویروس کرونا را با استارتآپهای ایرانی دور بزنید / خدمات کسبوکارهای نوپا در روزهای حوصله سربر
کافی است کسبوکارهای نوپا و استارتآپهای ایرانی ارائه دهنده خدمات را بشناسید تا در شرایط سخت کرونایی حوصلهتان سر نرود و کارهایتان را مرتب انجام دهید.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری رییس جمهور؛ همه ما نسبت به روزهای پیشین، از فضای مجازی و بستر اینترنت، بیشتر استفاده میکنیم. استارتاپهایی که چندسالی است به سرعت رشد کردهاند و در این روزهای کرونایی، قابلیتهای منحصر بهفرد خود را به خوبی نشان میدهند، بر بستر این فضا، خدمات و محصولاتی را کاآمد، کیفی و در دسترس به ما ارائه میکنند که میتواند یاریگر روزهای کرونایی باشد.
خوراکیهای آنلاین

کمیته مقابله با کرونا معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هم با هدف پیگیری اقدامات و پروژههای کوتاهمدت و بلندمدت علمی و فناورانه مقابله با بیماری کرونا همراه شرکتهای دانشبنیان و استارتاپها شده است. قرار بر این است که تازهترین دستاوردها و پیشرفتهای علمی در حوزه مبارزه با این بیماری و گزارشهای مختلف توسط دبیران کمیته و سایر اعضا در ایام مختلف به مردم و مسوولان اعلام شود.
خدمات سلامت آنلاین

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری هم به عنوان رئیس این کمیته مدتی است به صورت مستمر از فعالیتها و اقدامات معاونت علمی برای مقابله با این بیماری، گزارشهایی را در صفحه اینستاگرام خود منتشر میکند. او در دومین گزارشی که به گامهای پیموده شده برای مقابله و شکست ویروس کرونا توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برداشته شده است که با هم میخوانیم: صدها فروشگاه خرید اینترنتی مانند دیجیکالا، اسنپ مارکت، فیدیبو، ترب، بازرگام و ... در حال سرویس دهی هستند.
آموزش آنلاین

استارتاپهای تولید محتوا و نمایش محتواهای دیجیتال مثل آپارات، فیلیمو، تماشا و نمآوا، چهارخونه و... در حال عرضه توسعه کارهای خود هستند و همه ما را سرگرم میکنند.
سرویسهای خدمات آنلاین مانند اسنپ، تپسی، آپ، استادکار، اوبار، آچاره و سرویسهای بار مانند الوپیک و اسنپ باکس، ترابرنت و سرویسهای خریدکتاب، آموزش، مشاوره، ورزش و سلامتی، بیمه و امور بانکی حمایت مردم از این کسب و کارها که در واقع حمایت از جوانان خود وکشور است طی سالهای گذشته ودر این روزهای سخت بسیار مهم است.
خرید آنلاین

البته هستند کسب و کارهایی که ضربات مهلکی در این ایام دریافت کرده اند مانند بسیاری که در حوزه گردشگری فروش غذا و ... فعالیت میکردند. تدابیری برای این موضوع هم اندیشه و اجرایی شده است.
مشکلات این کسب و کارها با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در حال حل و فصل شدن است و خط اعتباری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای رفع و تعدیل مشکلات این کسب و کارها توسط صندوق نوآوری و خط اعتباری ۴۰۰ میلیارد تومانی از طریق صندوق توسعه ملی و همینطور حمایتهای مادی و معنوی معاونت علمی و رایزنی با سایر نهادها و سازمانها در حال انجام است.»
مشکلات این کسب و کارها با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی در حال حل و فصل شدن است و خط اعتباری ۵۰۰ میلیارد تومانی برای رفع و تعدیل مشکلات این کسب و کارها توسط صندوق نوآوری و خط اعتباری ۴۰۰ میلیارد تومانی از طریق صندوق توسعه ملی و همینطور حمایتهای مادی و معنوی معاونت علمی و رایزنی با سایر نهادها و سازمانها در حال انجام است.»
خدمات ارسال آنلاین

این گزارشها ادامه خواهد داشت.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.