واردات ۲۲۰۰ تن اقلام مقابله با کرونا طی ۲ ماه
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۰۵۸۹
ناظر گمرکات استان هرمزگان خبر داد

واردات ۲۲۰۰ تن اقلام مقابله با کرونا طی ۲ ماه

ناظر گمرکات استان هرمزگان از واردات بیش از ۲ هزار ۲۷۴ تن اقلام مقابله با کرونا در دو ماه اخیر خبر داد.
واردات ۲۲۰۰ تن اقلام مقابله با کرونا طی ۲ ماه
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو ابوالفضل اکبرپور با اشاره به عملکرد گمرکات استان هرمزگان در واردات اقلام مورد نیاز مقابله با ویروس کرونا، اظهارداشت: از ابتدای بهمن سال ۹۸ تا ۲۵ فروردین ۹۹ بالغ بر ۱۰۳ اظهارنامه در قالب ماسک‌های جراحی و تنفسی، ژل ضدعفونی کننده، الکل و دستکش ثبت و ترخیص شد.

ناظر گمرکات استان هرمزگان با بیان اینکه اظهارنامه‌های مذکور شامل ۲ هزار و ۲۷۴ تن اقلام مقابله با ویروس کرونا بوده است، بیان داشت: تعداد کالا‌ها ۲۲۴ هزار و ۶۹۰ نگله بوده و با قید فوریت تشریفات گمرکی آن‌ها انجام شده تا در اختیار دستگاه‌های مربوطه قرار بگیرد.

وی افزود: بیشترین اظهارنامه در این مدت به ترتیب مربوط به واردات دستکش، الکل و ماسک مخصوص جراحی و کمک تنفسی و ژل ضدعفونی کننده بوده است.

اکبرپور تاکید کرد: به لحاظ وزنی بیشترین میزان واردات نیز مربوط به دستکش است که ۱۱۳۸ تن ثبت شده و پس از آن الکل با ۷۹۵ تن در جایگاه دوم قرار گرفته است.
پربازدیدترین آخرین اخبار