آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۱۶۸۲

پاکستان: برای برداشته شدن تحریم‌های ایران تلاش خواهیم کرد

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد: به‌ عنوان یک همسایه از مشکلاتی که تحریم‌ها برای ایران ایجاد می‌کند آگاه هستیم و برای برداشته شدن آن تلاش خواهیم کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از داون نیوز، «عایشه فاروقی» سخنگوی وزارت خارجه پاکستان اعلام کرد: از زمان آغاز بحران تلاش ما برای متقاعد کردن سران آمریکایی جهت لغو تحریم‌های ظالمانه علیه ایران شدت گرفته است.

وی تصریح کرد: «عمران‌خان» نخست وزیر پاکستان به‌صورت ویژه در این خصوص با مسئولین آمریکایی صحبت کرد و حتی بحث به کنگره این کشور نیز کشیده شد.

فاروقی گفت: بحران کرونا یک چالش جدی است و نباید در این شرایط با تحریم‌های ظالمانه به این مسئله که جان انسان‌ها را تهدید می‌کند دامن زد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان به بازگشت زوار نیز اشاره کرده گفت: همزمان با آغاز کرونا و بسته شدن مرز‌ها حدود ۷ هزار زائر پاکستانی در ایران بودند که با همکاری دولت‌های اسلام‌آباد و تهران بیشتر آن‌ها به خاک پاکستان برگشتند.

وی افزود: هنوز هم حدود ۳۰۰ زائر پاکستانی در ایران هستند و منتظر موافقت دولت با ارسال هواپیما هستند تا به‌صورت هوایی برگردند.

فاروقی راجع به همکاری دولت‌های ایران و پاکستان گفت: ما تلاش‌های تهران برای خدمت‌رسانی به زائرین را قابل ستایش می‌دانیم.

این مقام ارشد وزارت خارجه اضافه کرد: ایران برای ما کشوری دوست و همسایه است و این طبیعی بود که در بحران کرونا نیز دو کشور همکاری‌های خود را تقویت و تلاش کنند مشکلات را به‌صورت مشترک از پیشِ‌رو بردارند.

گفتنی است درصد زیادی از زائران پاکستانی با شروع بحران کرونا و همکاری‌های انجام‌شده موفق شدند به‌صورت زمینی وارد مرز کشورشان شوند و سایر زائرین که توان سفر زمینی را ندارند منتظر بازگشت با هواپیما هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار