کد خبر:۸۴۲۲۳۲
مدیرکل زندان‌های استان تهران:

تعداد مددجویان کانون اصلاح و تربیت به کمتر از ۸۰ نفر رسیده است

سیدحشمت اله حیات الغیب در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران گفت: با دستور ریاست قوه قضائیه و همکاری مراجع قضایی، جمع کثیری از مددجویان این مرکز، آزاد شده، یا به مرخصی اعزام گردیده اند و در حال حاضر فقط یک نفر مددجوی دختر در این مرکز نگهدای می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحشمت اله حیات الغیب در بازدید از کانون اصلاح و تربیت تهران گفت: با دستور ریاست قوه قضائیه و همکاری مراجع قضایی، جمع کثیری از مددجویان این مرکز، آزاد شده، یا به مرخصی اعزام گردیده اند و در حال حاضر فقط یک نفر مددجوی دختر در این مرکز نگهدای می‌شود.

مدیرکل زندان‌های استان تهران، با مهم ارزیابی نمودن حفظ سلامتی مددجویان به ویژه مددجویان کمتر از هجده سال که در کانون اصلاح و تربیت نگهداری می‌شوند، گفت: تلاش بر این است تا ضمن توزیع روزانه ماسک، دستکش یک بار مصرف و موادضدعفونی کننده، مددجویان واجد شرایط آزاد شوند یا به مرخصی اعزام گردند که در این زمینه مراجع قضایی، کارکنان و مددکاران اجتماعی تلاش لازم را انجام می‌دهند.

سیدحشمت اله حیات الغیب همچنین اظهار داشت: این امر بر اساس دستور ریاست قوه قضائیه و بخشنامه‌های ریاست سازمان زندان‌ها صورت می‌گیرد و بحمداله از آغاز این طرح تاکنون طی مدت کمتر از دو ماه، تعداد مددجویان کانون اصلاح و تربیت در بخش پسران به کمتر از ۸۰ نفر تقلیل یافته و در بخش دختران نیز فقط یک نفر مددجو داریم.

وی که از کانون اصلاح و تربیت بازدید می‌کرد، افزود: با این تلاش شبانه روزی در حال حاضر کل مددجویان کانون اصلاح و تربیت به کمتر از نصف آمار قبلی رسیده که بی سابقه است و امیدوار هستیم با نظارت بیشتر خانواده‌ها بر تربیت نوجوانان و مراقبت از رفتار‌هایی مانند دعوا یا سرقت که موجب صدمه جانی یا مالی به شخص دیگر شود، نوجوانان مرتکب رفتار‌های معارض قانون نگردند.

او خاطرنشان کرد: تک تک ما، در قبال حفظ سلامتی مددجویان در تمام زندان‌ها و کانون اصلاح و تربیت مسئول هستیم و تمام کارکنان حتی در ایام تعطیلات سال جدید، فداکارانه و جهادی به صورت آماده باش در زندان‌ها خدمت می‌نمودند و گاه روز‌ها و هفته‌ها خانواده خود را نمی‌دیده اند.

حیات الغیب ادامه داد: کارکنان زندان‌های استان تهران، دوشادوش دیگر همکارانشان در تمام کشور و همچنین کادر درمانی با آموزش‌های پیشگیرانه، توزیع دستکش یکبار مصرف، ماسک و مواد ضدعفونی کننده، تلاش کردند زندانیان در محیط بسته داخل زندان‌ها نگران مبتلا شدن به بیماری را نداشته، همچنین با مساعدت‌های حداکثری دستگاه قضایی، اغلب این افراد به مرخصی اعزام گردیده یا آزاد شده اند تا سلامتی خانواده هایشان را نیز در روز‌های قرنطینه یا حفظ فاصله اجتماعی جامعه حفظ کنند.

وی در پایان گفت: بیشتر این مساعدت‌های قضایی و نیز بهداشتی و درمانی در بخش مددجویان زیر ۱۸ سال که در کانون اصلاح و تربیت و مدجویان نسوان که در ندامتگاه شهرری نگهداری می‌شوند، صورت گرفته است و تا حد ممکن دستگاه‌های قضایی با تعلیق مجازات یا تبدیل حبس به جزای نقدی از ورود مددجویان جدید جلوگیری می‌کنند.

شایان ذکر است در تمام زندان‌های استان، فراتر از پروتکل‌های اعلام شده، برای تمام زندانیان اقدامات بهداشتی انجام می‌گیرد، ولی مددجویان زیر ۱۸ سال در اولویت قرار دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار