کد خبر:۸۴۳۰۰۴
دهقان در گفتگو با دانشجو:

آموزش مجازی برای دانش آموزان مناطق محروم ثمری ندارد

مسئول گفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فارس گفت: آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت صدا و سیما به جنگ با کرونا رفته، اما برای کودکانی که دسترسی به تلویزیون و تلفن همراه هوشمند ندارند، ثمری نداشته است.

ویرایش شد/// آموزش مجازی برای دانش آموزان مناطق محروم ثمری ندارد

نیما دهقان، مسئول مطالبه گری و گفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان استان فارس در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: از زمانی که اولین مورد ابتلا به کرونا در کشور شنیده  شد به فاصله چند روز همه مراکز آموزشی اعم از آموزش وپرورش وچه آموزش عالی تعطیل شد اما کسی فکرنمی‌کرد کار به جایی بکشد که الان که در ماه اردیبهشت هستیم هنوز آموزش حضوری تعطیل باشد.

دهقان مطرح کرد: حالا در این مدت دو کار می‌شد انجام داد، مورد اول اینکه آموزش را تعطیل کنیم که کارعقلانی بنظر نمی‌رسد و وزیر آموزش و پرورش می‌گفت آموزش تعطیل نیست.

مسئول مطالبه گری وگفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فارس در ادامه تصریح کرد: مورد دوم آموزش مجازی و از راه دوربود  که  کار عقلانی و مثبتی است که با هر مشکلی و کم  و کاستی تا  به  امروز ادامه  داشت  و دارد.

وی گفت: ابتدا در بحث آموزش و پرورش با استفاده از ظرفیت صداوسیما و الان به کمک برنامه شاد تلویحا به جنگ با کرونا رفته است اما برای کودکانی با درآمد متوسط رو به بالا کار خوبی صورت گرفته است اما کودکانی که متاسفانه خانواده دسترسی به تلوزیون و تلفن همراه هوشمند ندارد ثمری نداشته است.

دهقان در ادامه بیان کرد: این دانش آموزان که اکثرا در روستا زندگی می‌کنند با ابتکار آموزش وپرورش با رعایت فاصله اجتماعی و در محیط باز به آموزش برگشته اند که بنظر بنده خلاف عدالت آموزشی است، چرا که نمی‌شود یک دانش آموز در منزل باگوشی اموزش ببیند و یک کودک باید دراین وضعیت خطرناک کرونایی به مدرسه برود و در حیاط  و یا محوطه باز به آموزش دیدن بپردازد.

مسئول مطالبه گری وگفتمان سازی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان فارس در مورد آموزش عالی به صورت مجازی اظهار کرد: به نظر می‌رسد اساتید آموزش مجازی را باتکلیف مجازی اشتباه گرفته و سعی دارند با دادن تکالیف بسیار وظیفه تدریس خود را ازسرباز کنند البته باید از اساتیدی تشکر کرد  که  ضمن درنظرگرفتن وضعیت و با ارائه  به  موقع و متناسب خود ما دانشجویان را درک می‌کنند و از مسئولین درخواست داریم ضمن دادن بسته‌های حمایتی اینترنتی و بروز کردن سایت‌های آموزش عالی ما را در این امر یاری کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: متاسفانه دانشجویانی که درحال حاضر و با تعطیلی خوابگاه‌ها به روستا و یا شهرخود برگشته اند و نمی‌توانند به اینترنت دسترسی پیدا کنند مطابق عدالت آموزشی تقاضا داریم برای آن‌ها فکری صورت بگیرد از مسئولین امر تقاضا داریم در برنامه‌های خود عدالت آموزشی و همه  موارد را قبل از اجرا  بسنجند تا با وضع نابسامان آموزش امروز نرسیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار