بنابر تحقیق جدیدی که در آمریکا انجام شده، یک سوم مردم این کشور معتقدند واکسن کرونا وجود دارد، اما دولت آن را از مردم مخفی کرده است.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، با بالا رفتن تلفات ویروس جدید کرونا در سراسر جهان و رسیدن آن به بیش از ۲۰۰ هزار نفر، این سوال که آیا درمانی برای این بیماری واگیردار وجود دارد یا خیر، مردم کل جهان را به خود مشغول کرده است.
خبرگزاری روسی «اسپوتنیک» گزارش داد بررسی جدیدی که از سوی صندوق دموکراسی و پروژه ملل دانشگاه کالیفرنیا، لس آنجلس (یوسیالاِی) و همچنین روزنامه آمریکایی «یواسای تودی» انجام شد، نشان داد تقریباً یک سوم مردم آمریکا معتقدند دولت دونالد ترامپ واکسنی برای مقابله با کووید-۱۹ دارد، اما از دادن آن به مردم خودداری میکند.
نتایج همچنین نشان داد که ۴۴ درصد از ۶ هزار و ۳۰۰ آمریکایی شرکتکننده در تحقیق معتقدند ویروس در آزمایشگاه تولید شده، علیرغم این واقعیت که سازمان جهانی بهداشت (WHO) بارها منشا حیوانی این ویروس را تایید کرده است.
بنابر این تحقیق که از دوم تا هشتم ماه آوریل انجام شده، ۵۰ درصد شرکتکنندگان به آمار تلفات که از سوی دولت اعلام میشود اطمینان ندارند.
حدود ۲۹ درصد گفتند که «احتمالاً یا قطعاً» دولت واکسن را از مردم مخفی کرده است. ۳۲ درصد هم گفتند که داروی درمان کرونا وجود دارد، اما به بیماران داده نمیشود. گرچه ۷ نفر از هر ۱۰ نفر گفتند که این مسئله نمیتواند درست باشد.
«رابرت گریفین» مدیر تحقیقات گروه مطالعات رایدهندگان صندوق دموکراسی در این خصوص که حدود یک سوم شرکتکنندگان معتقد بودند واکسن وجود دارد و دولت آمریکا مخفیکاری میکند، ابراز شگفتی کرد. وی گفت: این فکر بسیار تاریکی است که در بین مردم رایج است. نوعی بیاعتمادی در لایههای زیرین جامعه در جریان است.
او هشدار داد که این نوع تفکر میتواند باعث اقدامات «ناشایست» در بین طیف وسیعی از جامعه شود. این محقق همچنین گفت که متقاعد کردن مردم درباره واقعیت چیزهای مختلف در دوران یک بحران سلامتی مثل همهگیری کرونا کار آسانی نیست.
جدیدترین آمار و ارقام دانشگاه «جانز هاپکینز» حاکی از آن است که ظرف ۲۴ ساعت گذشته با مرگ دو هزار و ۷۳۸ مورد جدید، مجموع قربانیان ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا به ۵۳ هزار و ۷۵۵ نفر افزایش یافت. طبق این آمار و ارقام، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در آمریکا به ۹۳۸ هزار و ۱۵۴ نفر رسید و این کشور همچنان هم از نظر مبتلایان و هم قربانیان کرونا، بیشترین آمار را در جهان دارد.
از طرف دیگر، پایگاه worldometers مجموع مبتلایان به کروناویروس در آمریکا را ۹۶۰ هزار و ۸۹۶ مورد و مجموع قربانیان این ویروس را ۵۴ هزار و ۲۶۵ مورد گزارش کرده است.
بر اساس این گزارش، نیویورک با مجموع ۲۸۸ هزار و ۳۱۳ مورد ابتلا و ۲۱ هزار و ۹۰۸ مورد فوتی، همچنان کانون بیماری همهگیر کرونا در ایالات متحده محسوب میشود و نیوجرسی با ۱۰۵ هزار و ۵۲۳ مورد ابتلا و پنج هزار و ۸۶۳ مورد فوتی و ماساچوست با ۵۳ هزار و ۳۴۸ مورد ابتلا و دو هزار و ۷۳۰ مورد فوتی در جایگاههای بعدی قرار دارند.
تا روز گذشته (شنبه)، مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به دو میلیون ۹۲۱ هزار و ۲۰۱ نفر و مجموع قربانیان این ویروس به ۲۰۳ هزار و ۲۸۹ نفر افزایش یافت.