معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران گفت: بیمارستانهای این دانشگاه در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفته و حدود ۸۰۰ بیمار در بخشهای بستری و مراقبتهای ویژه آنها پذیرش شدهاند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، سیدحمید جمالالدینی معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد تهران به ارائه گزارشی از اقدامات دانشجویی، فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، مجازی و درمانی این دانشگاه در زمان شیوع ویروس کرونا پرداخت.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران از زمان شیوع ویروس کرونا، اقدامات لازم برای آگاهسازی دانشجویان را انجام داد، گفت: قبل از همهگیر شدن ویروس کرونا در کشور، کنفرانسها و سمینارهای حضوری برای آگاهسازی در این دانشگاه برگزار شد. همچنین انجام اقدامات لازم برای توجه بیشتر دانشجویان و اعضای هیأت علمی به بیماریهای واگیردار مورد تأکید قرار گرفت.
جمالالدینی درخصوص آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، تصریح کرد: دروس عمومی به صورت مجازی با مشارکت دانشجویان در حال برگزاری است و درخصوص دروس عملی نیز در حال حاضر اعضای هیأت علمی با ضبط ویدئو، آموزشهای مربوطه را ارائه میکنند. همچنین تارنمایی تحت عنوان «سدا» راهاندازی شده تا دانشجویان از طریق آن به پاسخ سؤالات و درخواستهای خود برسند.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، خاطرنشان کرد: دستورالعملهای ابلاغی سازمان مرکزی درخصوص فاصلهگذاری هوشمند در این دانشگاه به طول کامل اجرا شده و در حوزه دانشجویی و فرهنگی نیز اقداماتی از جمله تشکیل پایگاه اطلاعرسانی، ارائه مشاوره در مرکز مشاوره امین دانشگاه، دوخت ماسک و اهدا به مراکز درمانی و... انجام شده است.
فعالیت دو گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سامانه ۴۰۳۰ وی با اشاره به فعالیت دو گروه جهادی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران در سامانه ۴۰۳۰، گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا در کشور تاکنون به طور متوسط حدود ۴۷۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه با این سامانه همکاری داشتهاند. همچنین در زمان تشکیل هسته گروه داوطلبانه برای کمک به سامانه ۴۰۳۰، به صورت هفتگی دو کارگاه آموزشی برای پاسخگویان این سامانه توسط دانشگاه آزاد اسلامی برگزار میشد و اعضای هیأت علمی به صورت خودجوش برای ارائه خدمات مطلوبتر به مردم، کمک میکردند.
جمالالدینی ادامه داد: بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی به طور کامل در اختیار بیماران کرونایی قرار گرفت و بیشترین پذیرش بیمار مشکوک یا قطعی کرونا در این بیمارستانها صورت گرفته است. حدود ۸۰۰ بیمار در بخشهای بستری و مراقبتهای ویژه این بیمارستانها پذیرش شدهاند. در واقع بیمارستانهای دانشگاه آزاد اسلامی پروتکل خود را در زمان شیوع ویروس کرونا تغییر داده و در خدمت کمک به درمان این بیماران قرار گرفتند. اعضای هیأت علمی دانشگاه نیز به صورت شبانهروزی و با حضور در بیمارستان ها، به ارائه خدمات به بیماران مشغول بودند.
وی با بیان اینکه در بیمارستان بوعلی دانشگاه آزاد اسلامی اقدامات لازم برای افزودن ۱۰ تخت به قسمت مراقبتهای ویژه صورت گرفت، اظهار داشت: امور عمرانی این کار به اتمام رسیده و منتظر تجهیز این قسمت هستیم تا خدمات بیشتری به بیماران این حوزه ارائه شود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد در پی بخشنامه دانشگاههای دولتی برای حمایت از پرسنل پرستاری و کادر درمانی، با استفاده از اعتبار خود، اقدام به بومیسازی این بخشنامه کرد و حقوق و مزایای کادر درمان را افزایش داد.
جمالالدینی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، مسئولیت کمیته درمان دانشگاه را برعهده داشت، گفت: این دانشگاه همچنین به کمیتههای دیگر از جمله کمیته سلامت روان، کمیته آموزش، کمیته آزمایشگاه، کمیته اخلاق و... کمکهای لازم را ارائه کرد.
برگزاری وبینار با موضوعات اجتماعی مربوط به بیماری کرونا توسط دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران وی بیان کرد: در پی فراخوان کانون دانشجویی شهید آوینی برای ساخت فیلم و کلیپ کوتاه، اقدامات لازم درخصوص فعالیتهای دانشجویی و داوطلبانه در این بخش نیز صورت گرفت. به طور متوسط هفتهای یک وبینار نیز به صورت رایگان با موضوعات اجتماعی مربوط به بیماری کرونا و در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران، با حضور اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران برگزار میشود.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران ادامه داد: آزمایشگاه تشخیصی کرونا با امکانات مراکز تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی راهاندازی شد و روزانه بین ۱۰۰-۹۰ نمونه آزمایش در این آزمایشگاه صورت میگیرد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری به عنوان «جهش تولید» از سوی مقام معظم رهبری، تأکید کرد: اقدامات لازم به منظور تحقق این شعار در دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صورت خواهد گرفت و تغییرات آموزشی و ارتباط بیشتر دانشجویان با کارهای مهارتی و صنعت در دستورکار قرار گرفته است.
جمالالدینی در پایان خاطرنشان کرد: اقدامات دیگری ازجمله کمکهای نقدی، تهیه بستههای معیشتی، توزیع موادغذایی در مناطق محروم به صورت داوطلبان توسط دانشجویان و اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی آزاد اسلامی تهران صورت گرفته است.