کد خبر:۸۴۳۵۲۸
یادداشت |

اثرات انحلال سازمان فضایی کشور در دولت تدبیر!

طبق سند چشم انداز فضایی ایران، می‌بایست تا سال ۱۴۰۰ به مدار‌های جدید دست پیدا کنیم؛ در حالی که با شروع دولت تدبیر، سازمان فضایی کشور منحل شد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محمدرضا جلالی پندری؛ * شاهکار سپاه، آمریکایی‌ها را به اعتراف محیط زیستی وادار کرد؛ رادیو فردا در گفت و گویی اختصاصی با «فابین هینز»، کارشناس برنامه موشکی ایران در مؤسسه میدلبری کالیفرنیا ضمن اشاره به موفقیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در به فضا فرستان اولین ماهواره نظامی، به پروژه‌های جاسوسی آمریکا برای رصد فعالیت‌های فضایی ایران پرداخت و برای اولین بار اعتراف کرد که فعالیت‌های جاسوسی سرویس‌های اطلاعاتی غرب درباره تاسیسات پایگاه فضایی شاهرود با پرونده مجرمان موسوم به «فعالان محیط زیست» و پروژه به اصطلاح حفاظت از یوزپلنگ ایرانی ارتباط داشته است.

فابین هینز درباره اطلاعاتی که سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی از این طریق بدست آوردند، گفت: «متوجه شدیم که حوالی سال ۲۰۰۵ یک برنامه فضایی موازی [با سازمان فضایی کشور]وجود داشت و آن زمان توسط سازمان جهاد خودکفایی سپاه اداره می‌شد... در تحقیقات آن زمان ما به تأسیسات شاهرود رسیدیم که خیلی جای جالبی است. سکوی پرتاب، محل تولید پیشران با سوخت جامد و محل آزمایش دارد.»
 
هینز ادامه می‌دهد: «تا فوریه، زمستان سال گذشته، ایرانی‌ها به وجود این تأسیسات اعتراف نکرده بودند. در نتیجه یک جای مخفی در وسط بیابان بود و البته نزدیک به یکی از آخرین زیستگاه‌های یوزپلنگ ایرانی که ارتباط پرونده محیط زیستی‌ها با آن پایگاه وجود دارد!» نکته قابل توجه اینکه پروژه موسوم به «حفاظت از یوز ایرانی» از سال ۱۳۹۱ با همکاری چند شرکت خارجی که اغلب ماهیت صهیونیستی داشتند، به‌طور وسیع آغاز و برنامه‌های گسترده‌ای هم برای آن تدارک دیده شد.
 
اهم فعالیت‌های این پروژه در حوالی سمنان و بیابان‌های شاهرود و در نزدیکی پروژه‌های فضایی ایران متمرکز بود که شامل عکسبرداری و تصویربرداری به طور مستقیم یا توسط پهپاد می‌شد؛ این در حالی بود که مطالعات و تحقیقات محیط زیستی تا آن زمان نشان می‌داد، نژاد یوزپلنگ ایرانی در حوالی یزد زیست می‌کند و در بیابان‌های سمنان یا شاهرود وجود ندارد. به همین دلیل گروه‌های به ظاهر محیط زیستی، چندین قلاده یوزپلنگ را به منطقه سمنان منتقل کردند تا به این بهانه، به سایت‌های موشکی سپاه دسترسی داشته باشند
 
"واحد تحلیل و بررسی بسیج دانشجویی علوم پزشکی اصفهان" به نقل از منابع معتبر، اعلام می‌کند که این گروه‌های محیط زیستی، از دستگاه‌های لرزه نگار بسیار پیشرفته برای تجزیه و تحلیل نوع انفجار‌ها برای کشف عمق و محل دقیق سایت‌های موشکی سپاه استفاده می‌کردند. هم چنین سازمان سیا و موساد، از طریق تطبیق عکس‌های گروه‌های محیط زیستی با عکس‌های ماهواره ای، به بررسی تغییرات سپاه در منطقه برای استتار سایت‌ها اقدام کردند؛ لذا برخلاف تبلیغات ضدانقلاب و همکاران داخلی این گروه ها، آن‌ها نه بخاطر فعالیت محیط زیستی که به‌خاطر جاسوسی و خیانت به کشور زندانی شده اند.
 
لازم به ذکر می‌دانیم که طبق سند چشم انداز فضایی ایران، سازمان فضایی کشور، می‌بایست تا سال ١٤٠٠ به مدار‌های جدید دست پیدا کند. این درحالی است که با شروع دولت روحانی، این سازمان منحل شد و بسیاری از دانشمندان آن اخراج شدند. باید گفت که شکست پروژه‌های اخیر ماهواره بر کشور، نه بخاطر ضعف علمی یا سهل انگاری دانشمندان بوده، بلکه باید علت آن را در بعضی سیاست‌های عجیب! دولت دید؛ بسیاری از دانشمندان فضایی، که نوابغ و قله‌های افتخار ملت ایران بودند، بعد از آن روز که گفته شد دیگر به ماهواره بر نیاز نداریم و به دنبال شغل جدید باشید، از کار بیکار شدند.
 
اما امروز شاگردان شهید تهرانی مقدم که روزی، سرریز تکنولوژی موشک‌های نظامی را به سازمان فضایی برده بودند؛ تا اولین ماهواره بر ایران به فضا فرستاده شود، توانستند این مسیر را از سر بگیرند و به مدار جدیدی دست پیدا کنند؛ و با صد افسوس و آه باید بپرسیم: آیا می‌دانستید مهندس خوانساری؛ مغز متفکر انرژی هسته‌ای ایران، کسی که آمریکایی‌ها در همه مذاکرات، درخواست می‌کردند که ایران هویت او را آشکار کند و آمریکایی‌ها بتوانند با او مصاحبه کنند، در دولت روحانی اخراج شد و اکنون برای شرکت آب و فاضلاب اصفهان در حال کار است؟
 
مستند فروشنده١ و فروشنده٢ را که ٤ سال پیش بسیج دانشجویی علوم پزشکی اصفهان اکران کرد را ببینید و گریه کنید بر بلایی که جریان خائن غربگرا در این هفت سال بر هست‌ها و موشکی آورد.
 
محمدرضا جلالی پندری- مسئول بررسی و تحلیل بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار