کد خبر:۸۴۳۵۵۵
یکی از رهبران جریان صدر

درصورت انصراف الکاظمی از تشکیل کابینه عراق ۲ گزینه وجود دارد

«حاکم الزاملی» یکی از رهبران جریان صدر، به تهدید نخست وزیر مامور تشکیل کابینه عراق مبنی بر انصراف در صورت تداوم فشار گروه‌های سیاسی واکنش نشان داد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو به نقل از بغداد الیوم، حاکم الزاملی از رهبران جریان صدر عراق امروز یکشنبه به موضع اخیر مصطفی الکاظمی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه عراق واکنش نشان داد.

الکاظمی به طور تلویحی از انصراف از نخست وزیری در صورتی که گروه‌های سیاسی به وی برای برخی پست‌های وزارتی فشار وارد کنند، خبر داده است.

وی افزود: در صورتی که مصطفی الکاظمی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه جدید انصراف دهد دو گزینه وجود دارد؛ نخست بازگشت به عادل عبدالمهدی نخست وزیر مستعفی است و دیگری اینکه سریعا فرد دیگر مامور تشکیل کابینه شود.

الزاملی تاکید کرد: گروه‌های سیاسی توان انتخاب جایگزین را دارند و این محال نیست، زیرا شخصیت‌های بسیار محترم و توانمند برای اداره امور کشور وجود دارند. همه تلاش گروه‌های سیاسی و ما این است که الکاظمی موفق به تشکیل کابینه شود.

گفتنی است که رسانه‌های عراقی اعلام کردند که مصطفی الکاظمی نخست وزیر مامور تشکیل کابینه عراق مراتب ناخرسندی خود را از اعتراض برخی گروه‌های سیاسی به اسامی وزیران کابینه ابراز داشته و اعلام کرده است که در صورت تداوم فشار‌ها بدون درنگ انصراف می‌دهد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار