معاون آموزشی دانشگاه بیرجند گفت: این دانشگاه از سال ۹۳ اقدام به برگزاری دوره آموزشی در فضای مجازی کرده و اکنون روزانه بیش از ۴۰۰ کلاس درس به صورت مجازی را مدیریت میکند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، محسن آیتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بیرجند با اشاره به برگزاری روزانه بالغ بر ۴۰۰ کلاس درس مجازی در دانشگاه بیرجند گفت: دانشگاه بیرجند به عنوان نگین آموزش شرق کشور و دانشگاه پیشرو در آموزش الکترونیکی از سال ۹۳ اقدام به برگزاری دوره و کلاس در بستر فضای مجازی کرده است.
آیتی افزود: با شیوع ویروس کرونا و احساس نیاز برای بهرهبرداری هرچه بیشتر از بستر آموزش مجازی دانشگاه بیرجند از نیمه دوم اسفند ۱۳۹۸، کلاسهای درسی را در بستر فضای مجازی برگزار کرد.
معاون آموزشی دانشگاه بیرجند ثبت نام و تخصیص ۶۰۰ نام کاربری برای اعضای هیأت علمی و استادان مدعو دانشگاه بیرجند، تعریف کلیه دروس در سامانه آموزشهای مجازی (LMS)، ثبتنام کلیه دانشجویان دانشگاه بیرجند در سامانه مذکور، ایجاد نام کاربری برای تمامی کارمندان دانشگاه بیرجند، تعریف کلیه دروس انتخابی هر دانشجو در سامانه، ساخت و تولید چندین کلیپ و محتوای الکترونیک ویژه استادان، دانشجویان و کارمندان، برگزاری چندین کارگاه آموزشی، ایجاد گروههای پشتیبانی در فضای مجازی و پشتیبانی ۲۴ ساعته تلفنی، چتو گفتگوی آنلاین سایت، پشتیبانی از طریق ایمیل و ... را بهعنوان بخشی از اقدامات نرمافزاری و مدیریتی این معاونت برشمرد.
وی در بخش دیگری از سخنانش به اقدامات فنی و پایهای انجام شده اشاره کرد و بیان داشت: با راهاندازی دو سرور ۹G و پیکربندی و ارتقای منابع سخت افزاری، سرورهای آموزش مجازی قابلیت جوابگویی به ۲۵۰۰ اتصال همزمان را دارد.
آیتی خرید تجهیزات سخت افزاری مانند قلم نوری و وب کم برای دانشکدهها و آموزش راه حلهای جایگزین قلم نوری، تجهیز اتاق سمعی بصری با تخته هوشمند و امکانات ضبط و ارسال اطلاعات سرورها به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت ارتباطات جهت رایگان شدن ارتباط اینترنت سامانه آموزشهای مجازی برای کاربران را بخش دیگری از اقدامات فنی و پایهای دانست.