کد خبر:۸۴۴۵۷
نگاهی به پشت پرده تحریم اخیر علیه ایران؛

پشت یک تحریم سیاه

پس از آنكه مقامات آمريكايي، سپاه را در تيررس تحريم هاي خود قرار دادند وزارت خزانه داري آمريکا دليل اين تحريم ها را پيشرفته سازي موشک هاي خودکار سپاه عنوان كرد.

گروه سياسي؛ بعد از انتخابات رياست جمهوري دهم ايران، وقتي واشنگتن نتوانست با اتكا به شيوه هاي مرموز نتايج دلخواه خود را از تحولات ايجاد شده در كشور كسب كند نوک پيکان حملات خود را به سمت سپاه گرفت تا شايد از طريق تحريم و امپرياليسم خبري بتواند جنگي رواني عليه آن در داخل و خارج كشور برپا كند.

کاخ سفيد، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را پشتيبان و پاسدار مهمي براي انقلاب و دستاوردهاي آن مي ديد و از آنجا كه در منصرف كردن تهران از ادامه برنامه هسته‌اي صلح‌آميز ناكام ماند اين شد كه دست به يك ماراتن سياسي و رسانه اي زد تا با تحريم و تضعيف سپاه راهي مناسب و به تعبير خود مصمرثمر در انتقام جويي از ايران و نظام جمهوري اسلامي يافته باشد.

مبين اين ادعا اظهارات استوارت ليوي، معاون وزير خزانه داري آمريکا در امور تروريسم و تامين مالي آن بود كه گفته بود: سپاه پاسداران نقش رو به افزايشي را در اقتصاد ايران ايفا مي کند، بنابراين نبايد جايگاهي را در نظام مالي جهان داشته باشد.

سپاه اشاعه دهنده تسليحات کشتار جمعي

آمريکا سپاه پاسداران را «اشاعه دهنده سلاح هاي کشتار جمعي» دانسته و نيروي قدس اين سپاه را «حامي تروريسم» معرفي کرده بود.

مقامات كاخ سفيد ادعا كرده بودند نيروي قدس به حمايت‌هاي مرگبار از گروه‌هاي منتخب شيعه در عراق از طريق آموزش ساخت سلاح، ارائه كمك‌ مالي و راهنمايي براي حمله و هدف قراردادن نيروهاي ائتلاف و نيروهاي عراقي و مردم بي‌گناه متهم هستند.

همچنين اين حمايت ها شامل حال شورشيان در افغانستان و گروه هاي تروريستي لبنان نيز مي شد.

 روابط تجاري با ايران يعني معامله با سپاه

آمريكا خطاب به شرکت هايي که با ايران روابط تجاري داشتند گفته بود: وقتي شما با ايران داد و ستد مي کنيد، کاملا محتمل است که در واقع در حال داد و ستد با سپاه پاسداران ايران هستيد.

سپاه پاسداران ايران تروريست و گسترش دهنده تسليحات كشتار جمعي بخصوص موشك‌هاي بالستيكي شناخته شده است كه قابليت حمل كلاهك‌هاي كشتار جمعي را دارا مي باشد.

از سوي ديگر دولت آمريكا وزارت دفاع و پشتيباني نيروهاي مسلح نظارت كننده بر كليه سازمان‌هاي صنايع دفاعي است و مهمترين نهاد ناظر بر برنامه موشك‌هاي بالستيك مي باشد و به همين خاطر در ليست سياه خود اين سازمان را به تحريم هاي بين المللي محكوم كرده است.

البته اين تحريم هاي آمريکا، مستقل از تحريم هايي بود که شوراي امنيت سازمان ملل متحد در2010 (19 خرداد 1389) با تصويب قطعنامه 1929 عليه ايران اعمال کرد.

يک جنگ نرم تمام عيار

بايد دانست كه اين يك جنگ رسانه‌اي از برجسته‌ترين مولفه‌هاي جنگ نرم است، جنگ همه جانبه اي كه تلاش مي كند تا با تکنيک برچسب‌زني، سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را بي آنكه استدلالي عقل پسند در ميان باشد در منظر بسياري محکوم كند.

خواسته غرب اين است كه از طريق امپرياليسم خبري مستقيم يا غير مستقيم سپاه پاسداران انقلاب اسلامي را حامي تروريست در سرتاسر جهان و حتي يک نيروي تروريستي بشناساند.

اين ادعا را مي توان به خوبي از اعمال تحريم هاي مستقل غرب عليه ايران احساس كرد.

تحريم هاي مستقل آمريکا شرکت ها و سازمان هاي آمريکايي را از تعامل با طرف هاي ايراني موجود در فهرست سياهي كه با غرض ورزي هاي فراوان طراحي كرده بود، منع كرد.

تيموتي گايدنر، وزير خزانه داري آمريکا نيز گفته بود ما به روند هدف قرار دادن حمايت تهران از سازمان هاي تروريستي در عراق و خاورميانه، تمرکز بر سپاه پاسداران ايران و فاش کردن تلاش هاي تهران براي فرار از تحريم هاي بين المللي ادامه مي دهيم.

اين در حالي بود كه وزير خارجه استراليا نيز تحريم هاي مستقل استراليا عليه قرارگاه سازندگي خاتم الانبياء وابسته به سپاه، بانک ملت و شرکت کشتيراني جمهوري اسلامي ايران را راهي براي اعمال مجازات هاي مستقل و مضاعف عليه ايران عنوان كرد.

بدون ترديد اين تحريم ها سخت ترين تحريم هايي بود که بعد از انقلاب عليه ايران اعمال شده؛ چرا كه در آن از بانک هاي ملي، ملت و صادرات گرفته تا بانک سپه و شرکت کشتيراني جمهوري اسلامي ايران را مشمول تحريم قرار داد.

دور از ذهن نيست كه افكار خصمانه رژيم صهيونيستي بيشترين مخالفت را عليه سپاه سازماندهي كرده است؛ چرا که سپاه را مخالف با سلطه جويي هاي خود دانسته و سعي مي كند به هر شكل حتي از طريق توليد بازي هاي رايانه اي بر روياي هميشگي خود كه همان تسلط بر افکار عمومي است جامه عمل بپوشاند.

بد نيست بدانيم «صعود عقاب در غزه» آخرين بازي رايانه اي است که در راستاي اين هدف استكبار طلبانه توليد شده است./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار