کد خبر:۸۴۵۰۹۳
جابری در گفتگو با دانشجو:

فعالیت کارخانه نساجی بروجرد از سر گرفته شد / مطالبه‌گری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد همچنان ادامه دارد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد گفت: کارگران اخراجی کارخانه نساجی بروجرد از روز گذشته، ۱۳ اردیبهشت به کارشان برگشتند؛ اما این به معنای پایان مطالبه‌گری ما نیست.

علی جابری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت اخراج کارگران کارخانه نساجی بروجرد گفت: شنبده‌های حاکی از این است که کارخانه نساجی بروجرد که از ابتدای فروردین ۹۹ با اخراج ۹۴۰ کارگر به دلیل شیوع کرونا، فعالیت خود را متوقف کرده بود، روز گذشته، ۱۳ اردیبهشت فعالیت دوباره‌‌اش را از سر گرفته است.

جابری افزود: گفته شده که با مساعدت مسئولان و تلاش کارگران با برطرف شدن بخشی از مشکلات ناشی از شیوع ویروس کرونا، خطوط تولیدی کارخانه راه اندازی شده و کارگران با رعایت نکات بهداشتی و اجرای طرح غربالگری فعالیت شغلی خود را در سه شیف کاری آغاز کرده‌اند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد با اشاره به مطالبه‌گری‌های این تشکل دانشجویی در زمینه حل مشکلات این کارگران اخراجی، ابراز کرد: از ابتدای اخراج این کارگران، مطالبه‌گری بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد پیرامون تأمین امنیت شغلی کارگران این کارخانه و شفاف‌سازی درباره نحوه واگذاری آن، صورت گرفت و همچنان ادامه دارد.
 
بیشتر بخوانید:

وی ادامه داد: تأمین امنیت شغلی کارگران کارخانه نساجی بروجرد یکی از مهمترین مطالبات ما است و به جد پیگیر آن خواهیم بود. واگذاری کارخانجات و مجموعه‌های تولیدی سال هاست که به شیوه‌ای غلط در کشور اتفاق می‌افتد و کارفرمای این کارخانجات هر بار کارگران را به عنوان طعمه قرار می‌دهند تا از طریق اخراج آن‌ها به دولت فشار آوردند و به جذب اعتبار بپردازند؛ در نساجی بروجرد نیز همین اتفاق افتاد و کارفرما با اخراج کارگران برای چندمین بار در طول سال‌های گذشته، دولت را وادار کرده اعتبارات مالی و بانکی درخواستی او را تامین کنند!

جابری خاطرنشان کرد: با اینکه کارگران کارخانه نساجی بروجرد از روز گذشته، ۱۳ اردیبهشت به کار خود بازگشته‌اند، اما هنوز مطالبه گری ما در این بخش ادامه‌دار است چرا که امنیت شغلی کارگران از همه چیز مهم‌تر بوده و تلاش می‌کنیم از اخراج مجدد آن‌ها در سال‌های آینده جلوگیری کنیم و این مهم را از طریق مطالبه‌گری تحقق می‌دهیم.

وی تاکید کرد: بازگشت به کار کارگران اخراجی کارخانه نساجی بروجرد، پایان ماجرا نیست و در برهه فعلی، این فقط تسکین درد‌های کارگران است و به معنای درمان حقیقی درد‌های آن‌ها نیست.

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد ابراز کرد: بحث شفاف سازی شیوه واگذاری کارخانه نساجی بروجرد، دومین مطالبه جدی ما پیرامون موضوعاتی است که اخیرا در این کارخانه اتفاق افتاده است. برای تحقق این شفاف سازی، بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد بروجرد از مبادی قانونی پیگیری خواهد کرد و تا شفاف سازی شیوه واگذاری کارخانه و علت واگذاری آن به قیمتی کمتر از ارزش واقعی‌اش دست از تلاش بر نخواهیم داشت و اقدامات حقوقی مربوط به آن را انجام خواهیم داد.

به گفته منابع آگاه، کارخانه نساجی بروجرد در سال ۸۹ به یک چندم ارزش واقعی اش واگذار شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار