آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۷۵۶

درخواست سناتور‌های آمریکایی برای اعمال تعرفه بر واردات نفت از عربستان و روسیه

چند نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در بیانیه‌ای با متهم کردن عربستان سعودی و روسیه به دستکاری قیمت نفت خام خواستار اعمال تعرفه بر واردات این محصول از دو کشور یاد شده شدند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «کوین کریمر»، «دن سالیوان» و «جیم اینهاف»، نماینده‌های جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا در بیانیه‌ای خواستار اعمال تعرفه بر واردات نفت عربستان و روسیه شدند.

این بیانیه، عربستان و روسیه را به تلاش برای کاهش قیمت نفت متهم کرده و مدعی شده‌اند که این اقدام اثرات منفی و ماندگاری بر تولیدکنندگان نفت آمریکایی خواهد داشت.

در این بیانیه آمده است: «تلاش ادامه‌دار عربستان و روسیه برای کاهش بهای نفت خام آثار ماندگار و زیان‌باری بر تولیدکنندگان آمریکایی انرژی خواهند داشت.»

سناتور‌های جمهوری‌خواه تصریح کرده‌اند: «این عمدی است- روسیه و عربستان از رقابت کردن با ما خسته شده‌اند و می‌خواهند تولیدکنندگان آمریکایی نفت و گاز را از دور تجارت خارج کنند تا بتوانند بار دیگر بهای انرژی را به دنیا دیکته کنند.»

کوین کریمر در این بیانیه تأکید کرده هفته پیش با وزیر انرژی آمریکا درباره اعمال تعرفه بر واردات نفت از روسیه و عربستان سعودی صحبت کرده‌اند و او هم بر حفظ استقلال انرژی آمریکا تأکید کرده است.

کرونا شرکت‌های نفت دنیا را مجبور به بیشترین کاهش تولید طی ۱۷ سال گذشته کرده است
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار