آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۵۹۲۰

اسپر: طالبان به تعهداتش عمل نمی‌کند

وزارت دفاع آمریکا با ادعای عمل نکردن طالبان به تعهداتش ذیل توافق با واشنگتن، از دولت افغانستان خواست تا از طریق گفتگو با این گروه، درباره بند‌های توافق پیشرفت حاصل کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، همزمان با افزایش حملات گروه طالبان به برخی پایگاه‌های نظامی در افغانستان و بن‌بست سیاسی تشکیل دولت در این کشور، «مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا نیز به اتهام‌زنی علیه طالبان پرداخت.

اسپر بامداد امروز (چهارشنبه) طی نشست خبری در پنتاگون مدعی شد که طالبان به تعهداتی که در توافق سال جاری با آمریکا امضا کرده، پایبند نیست و دولت افغانستان را نیز به ادعای مشابه متهم کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، وی در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره پایبندی طالبان به تعهداتش اظهار داشت: «گمان نمی‌کنم پایبند باشند».

رئیس پنتاگون همچنین گفت که معتقد است دولت افغانستان نیز به تعهدات خود عمل نمی‌کند. این در حالی است که دولت کابل بخشی از توافق آمریکا و طالبان نیست.

اسپر در ادامه افزود: «دولت افغانستان و طالبان باید گرد هم جمع شوند و درباره مفاد ذکر شده [در توافق]پیشرفت‌هایی حاصل کنند».

خبرگزاری رویترز بر اساس داده‌هایی که جمع‌آوری کرده، مدعی است گروه طالبان در زمان ۴۵ روزی که از امضای توافق با آمریکا می‌گذرد (توافقی که زمینه خروج نظامیان آمریکایی را از فغانستان فراهم می‌کند)، بیش از ۴۵۰۰ حمله در این کشور انجام داده است.

دولت آمریکا حدود دو ماه پیش و از قریب به ۱۹ سال جنگ با طالبان در افغانستان، در شکستی ضمنی، مجبور به امضای توافق صلح با این گروه شد. واشنگتن در این توافق متعهد شده است که به حملات علیه طالبان پایان داده و به مرور نیرو‌های نظامی خود را از افغانستان خارج کند. این در حالی است که آمریکا در سال ۲۰۰۱ میلادی با هدف از بین بردن طالبان به افغانستان حمله کرد، اما امروز بخش بزرگی از افغانستان هنوز تحت کنترل این گروه است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار