آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۷۶۳

ترامپ: مجازات چین به دلیل شیوع کرونا را بررسی می‌کنیم

رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه گفت که این کشور مجازات چین به دلیل شیوع ویروس کرونا را مورد بررسی قرار می‌دهد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا شامگاه چهارشنبه (به وقت واشنگتن» گفت که با نظر «لیندسی گراهام» سناتور آمریکایی درباره مجازات چین به دلیل شیوع ویروس کرونا موافق بوده و این موضوع را مورد بررسی قرار می‌دهد.

وی که در کنفرانس خبری صحبت می‌کرد، گفت: «به دلیل ویروس کرونایی که از چین آمده نمی‌توانیم مسابقات فوتبال را برگزار کنیم.»

رئیس جمهور آمریکا اضافه کرد که تا کنون بیش از ۱۰ میلیون تست کرونا در این کشور انجام شده است و تست ابتلا به کرونای «مایک پنس» معاون رئیس جمهور آمریکا منفی بوده اما وی به دلیل ارتباط با یکی از دستیاران خود که به کرونا مبتلا شده ترجیح داده تا در قرنطینه باشد.

ترامپ درباره هشدار «آنتونی فائوچی» مدیر موسسه ملی آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا درباره عدم بازگشایی مدارس گفت که برای وی این موضوع غیر قابل قبول بوده به خصوص زمانی که این موضوع به بازگشایی مدارس میرسد.

منبع: فارس
برچسب ها:
دونالد ترامپ
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار