دستور رئیس حشدالشعبی برای شکایت از شبکه هتاک سعودی
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۷۹۱۰

دستور رئیس حشدالشعبی برای شکایت از شبکه هتاک سعودی

رئیس هیئت الحشد الشعبی عراق دستور شکایت قضایی از شبکه تلویزیونی سعودی «MBC» را به خاطر اهانت به فرمانده شهید ابومهدی المهندس صادر کرد.
دستور رئیس حشدالشعبی برای شکایت از شبکه هتاک سعودی
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از سایت العهد، فالح الفیاض رئیس هیئت الحشد الشعبی دستور اقامه دعوا علیه شبکه تلویزیونی اهانت کننده به تاریخ مبارزاتی ابو مهدی المهندس فرمانده پیروز و شهید جاودان عراق را داد.

در بیانیه دفتر الفیاض آمده است: یک شبکه تلویزیونی اتهامات باطل و ناروا و دور از حقیقتی را به ابومهدی المهندس وارد کرد و از این طریق تلاش کرد تا به تاریخ شرافتمندانه این دلاور که همه عمرش را در راه جهاد و مبارزه با تروریسم و آزادسازی عراق سپری کرد، خدشه وارد کند.

الفیاض افزود: این مطالب رسانه‌ای تاکید می‌کند که تبلیغات مغرضانه رسانه‌های مسموم ادامه دارد که به فرماندهان عرصه پیروزی و دلاوران فتوای جهاد مقدس مرجعیت حکیم اهانت می‌کنند.
پربازدیدترین آخرین اخبار