منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: نمایندهای که به مجلس میرود باید تمام مواضع او شفاف باشد، چون ویژه خواری در مجلس معنا ندارد و البته مردم هم حوصله این مسخره بازیها را ندارند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سمیه رفیعی، منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در نشست خبری که با عنوان اولویتهای مجلس یازدهم و با حضور اقبال شاکری و مالک شریعتی دیگر منتخبین مردم تهران در سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: اینکه آئین نامه داخلی مجلس تبیین شده جای شکر دارد، ولی چگونه تضمین شدن این آئین نامه حائز مسائلی است. باید ببینیم که در این آئین نامه چه قدر امتیازات بین نمایندگان با مساوات و عدالت تقسیم شده اند و چه اختیاراتی برای نمایندگان میتوان قائل شد. معتقدم در امتیازات ایراد اساسی وجود دارد و منطبق با عدالت نیست.
وی با تاکید بر اینکه رویه غلط در مجلس دهم موجب شد تا شاهد استیلای رئیس مجلس بر این مجلس باشیم، تصریح کرد: در مصادیق زیادی به صورت واضح شاهد این بودیم که استیلای رئیس مجلس اراده جمعی نمایندگان را مقهور خود کرده بود. به هر روی باید در مجلس یازدهم فکری به حال این مسئله شود.
رفیعی با اشاره به اینکه رئیس مجلس یک رای و نماینده یک شهر کوچک هم باید یک رای داشته باشد با این وجود برجام با استیلای رئیس مجلس به سرانجام رسید، تصریح کرد: بنده نه تنها معتقد به شفافیت در مجلس هستم بلکه معتقدم باید در کلیت نظام و ارکان اساسی آن شاهد شفافیت باشیم به هر روی نمایندهای که به مجلس میرود باید تمام مواضع او شفاف باشد، چون ویژه خواری در مجلس معنا ندارد و البته مردم هم حوصله این مسخره بازیها را ندارند.
وی با تاکید بر اینکه وقتی در مورد هیئت رئیسه مجلس بحث می کنیم قانونا باید تمشیت امور مجلس با هیئت رئیسه باشد، اما اینکه هیئت رئیسه بخواهد جریان کلی مجلس را هدایت کند نه به نفع کشور است و نه به درد مردم می خورد، اضافه کرد: اینکه بخواهیم حق اختیار و شرایط ویژه ای را برای گروهی تحت عنوان رئیس یا هیئت رئیسه مجلس قائل شویم این موضوع به هیچ عنوان در نظام جمهوری اسلامی ایران و مجلسی که باید در راس امور باشد اصلا پذیرفته نیست.
منتخب مردم تهران شفافیت را یک واژه پاک و مقدس دانست و افزود: این واژه پاک و مقدس دست مایه رسانهها شده است با این وجود مردم باید مراقب باشند تا شفافیت در رسانهها مخدوش نشود به هر روی اینکه لژهایی تحت این واژه مقدس تشکیل شوند و همه جوره خود را در تک تک تصمیم گیری های مجلس، دولت و هر بخش دیگری ذینفع بدانند قابل پذیرش نیست چون این لژها نه تنها از مردم نیستند بلکه از آنها نیز فاصله دارند و گزارشی هم نمی دهند.
وی با تاکید بر اینکه بنده پیگیر شفافیت در مجلس یازدهم خواهم بود و معتقدم باید بهترین روش را برای پیگیری شفافیت دنبال کنیم، اضافه کرد: برجام زندگی، معیشت و ادامه حیات مردم ایران را تحت الشعاع خود قرار داده با این وجود اینکه ما چگونه به امضای برجام رسیدیم باید این مسائل از مجلس پخش شود.
رفیعی گفت: یک دهه است که شعارهای سال حول اقتصاد میچرخد و این یعنی اینکه هنوز مسئله حل نشده و ما نمیدانیم باید چگونه عمل کنیم به هر روی بنده معتقدم که مسائل مالی و معیشت مردم با تکیه بر توان داخلی کشور قابل حل هستند.
وی با بیان اینکه امروز شبکههایی براساس منافع عدهای شکل گرفته و این شبکهها نیز در تمام قوا دست دارند و قوانین را به نفع خود تغییر میدهند و حتی میتوانند نظر دولت را به سمت منافع خود بچرخانند گفت: امیدواریم با حضور آقای رئیسی در قوه قضائیه خیلی از ساختارهای افتضاح قبل شکسته شوند.
رفیعی با اشاره به اینکه وقتی یک نفر در شمال تهران مالک ۱۵۰۰ واحد مسکونی است با این وجود سوال این است که یک جوان باید چه قدر کار کند تا بتواند شرایط ازدواج خود را فراهم کند، تصریح کرد: مجلس باید به صورت ریشهای مسائلی را که سد راه ازدواج جوانان هستند را برطرف کند به هر روی تا زمانی که این موانع برطرف نشوند شاهد ازدواجهای سفید و دیگر مسائل خواهیم بود.
وی بیان کرد: امروز اگر کسی بخواهد یک واحد تولیدی را دایر کند باید کفش آهنی بپوشد و از ۲۸ دستگاه مجوز بگیرد و این در حالی است که اگر این فردبخواهد دست به دزدی بزند تنها نهادی که او را مورد پیگرد قرار میدهد نیروی انتظامی است به هر روی بنده معتقدم قانون کار ما دقیقا مقابل جهش تولید است.
منتخب مردم تهران توسعه شرکتهای دانش بنیان را در شرایطی که کشور با تحریم مواجه است یکی از مهمترین راههای جهش تولید دانست و اظهار کرد: آن قدر نبوغ در کشورمان بالاست که میتوانیم مسائل را از طریق شرکتهای دانش بنیان حل کنیم بنابراین هم باید این شرکتها مورد حمایت قرار بگیرند و هم دولت خرید محصولات آنها را تضمین بدهد.
وی با اشاره به اینکه قانونها در کشور به خوبی تدوین میشوند، ولی آئین نامههای اجرایی به آینده حواله میشوند، اظهار کرد: باید قانون را در قالب یک بسته ببینیم یعنی وقتی هم زمان با وضع قانون آئین نامه اجرایی آن نیز تهیه شود.
رفیعی با بیان اینکه پول بدون پشتوانه از دردهای جامعه ماست اظهار کرد: مرغ خوراکی یک محصول مونتاژی است به گونهای که نهاده، واکسن، آنزیم و خوراک آن را از خارج وارد میکنیم و شرایط نیز به خاطر چشم داشتن به غرب به وجود آمده است. به هر روی سوال این است که چرا ما نباید از گیاهان بومی خود برای تغذیه دام و طیور استفاده کنیم.
منتخب مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس با بیان اینکه ما در برنامه ریزی اقتصادی به استعدادهای داخلی خود توجه نداشته ایم، اظهار کرد: مناطق آزاد تجاری با هدف تسهیل صادرات به وجود آمده اند، ولی امروز به مناطق تسهیل واردات تبدیل شده اند.
وی با اشاره به اینکه مجلس را با دو شأن قانون گذاری و نظارت میشناسیم با این وجود مجلس یازدهم باید برخی از قوانین مانند قانون کار و قانون کسب و کار را به نفع مردم بردارد، اضافه کرد: یکی از آسیبهای مناطق آزاد این است که خیلی نمیخواهند پاسخگو باشند و این رویه یک جریان ضد پیشرفت علیه کشور ایجاد میکند.
رفیعی با بیان اینکه تا زمانی که اختیار بودجه ریزی کشور زیر نظر یک قوه بوده و اعمال سلیقه به منتهی علیه خود باشد اوضاع کشور همین طور پیش خواهد رفت، افزود: در بودجه ریزی به آمایش سرزمینی توجه نمیشود در واقع امروز آمایش سرزمینی به یک ژست و پز تبدیل شده است.