کد خبر:۸۴۹۳۲۶
قائم مقام وزیر علوم:

دانشگاه‌ها برای ارزش‌گذاری فعالیت‌های اعضای هیئت علمی تدابیری اتخاذ کنند

قائم مقام وزیر علوم گفت: دانشگاه‌ها با توجه به ماده ۵ آیین نامه ارتقای اساتید وزارت علوم، برای ارزش‌گذاری فعالیت‌های اعضای هیئت علمی تدابیری اتخاذ کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت علوم، عبدالرضا باقری قائم مقام وزیر علوم در پنجاه و سومین نشست مجازی معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور که امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ماه ۹۹ در سالن شهدای جهاد علمی برگزار شد، با اشاره به توفیقات روزافزون آموزش عالی کشور در سال‌های اخیر گفت: مقالات پر استناد، ارتقای جایگاه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در حوزه نوآوری و ارتقای رتبه‌بندی دانشگاه از دستاورد‌های افتخار‌آفرین دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری بوده است که باید با رشد بیشتر تداوم یابد.
 
وی با اشاره به رویکرد‌های جدید در حوزه پژوهش و فناوری و ایجاد زیرساخت‌های پژوهشی اظهارکرد: از جمله این رویکرد‌ها و سیاست‌های جدید واگذاری اختیارات بیشتر به دانشگاه‌ها، روان‌سازی انتشار مجلات علمی، ایجاد مراکز تحقیقاتی در دانشگاه‌ها و همکاری انجمن‌های علمی دانشجویی با پارک‌های علم و فناوری و جهت‌دهی پایان‌نامه‌های پژوهشی جهت حل مشکلات کشور است.
 
قائم مقام وزیر علوم با اشاره به ظرفیت‌ها و ابزار‌های تحقق رویکرد‌های جدید افزود: یکی از این ظرفیت‌ها ماده ۵ آیین نامه ارتقا است که چندین بار به دانشگاه‌ها ابلاغ شده و در راستای تحقق اهداف جدید انتظار می‌رود برایارزش‌گذاری فعالیت‌های اعضای هیئت علمی تدابیری اتخاذ شود. 
 
وی گفت: هدف ماده ۵ این بود که ظرفیت‌هایی ایجاد کند تا هر دانشگاه و موسسه‌ای متناسب با ماموریت‌هایی که دارد آن‌ها را در قالب ماده ۵ آیین‌نامه ارتقاء پیشنهاد دهد و در تحقق اهداف جدید وزارت علوم از آن استفاده کند.
 
باقری افزود: دومین ظرفیت و ابزار قانونی که در اختیار ما قرار دارد آیین‌نامه ترفیع است که این آیین‌نامه یکی از ابزار‌های مدیریت دانشگاه‌ها است که برای اجرای سیاست‌های جدید در دانشگاه و موسسه اتخاذ می‌شود و تصویب آن هم آسان‌تر از آیین‌نامه ارتقا است و در هیات امنای دانشگاه مصوب می‌شود.
 
وی ادامه داد: ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انجام ماموریت‌ها نیز یکی از اقدامات است که سال گذشته نیز به همت برومند صورت گرفت و وام تجهیزات به مبلغ ۴۰ میلیون یورو وصول و به دانشگاه واریز شد. البته بخشی از این منابع در اعتبارات سال ۹۹ هم تکرار شده است که در قالب آن تجهیز و تولید مواد اولیه و تجهیزات لازم برای آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های دانشگاه‌ها از اولویت‌های معاونت پژوهشی به شمار می‌رود.
 
قائم مقام وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: بیانیه‌ای در ستاد وزارت علوم در حال تدوین است به نام بیانیه دانشگاه‌های جامعه‌محور و کارآفرین که هدف از تهیه این بیانیه همفکری و ایجاد فرهنگ و ادبیات مشترک در خصوص دانشگاه‌های جامعه محور و کارآفرین است و امیدواریم که مورد توجه دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و فناوری قرار گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار