آخرین اخبار:
کد خبر:۸۴۹۴۵۵
در راستای درمان کوید ۱۹ صورت گرفت؛

آغاز کارآزمایی بالینی روی نانوواکسن ضدکرونا در استرالیا

یکی از شرکت‌های توسعه دهنده واکسن ضدکرونا، با همکاری یکی از آزمایشگاه‌های بسیار معتبر استرالیا، کارآزمایی بالینی روی واکسن ضدکرونا را آغاز کرد. این واکسن حاوی نانوذرات پروتئینی است.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، یکی از شرکت‌های توسعه دهنده واکسن ضدکرونا، با همکاری یکی از آزمایشگاه‌های بسیار معتبر استرالیا، کارآزمایی بالینی روی واکسن ضدکرونا را آغاز کرد. این واکسن حاوی نانوذرات پروتئینی است.

آزمایشگاه ۳۶۰بیولبز (۳۶۰ biolab) اولین کارآزمایی بالینی واکسن ضدویروس کرونا را در استرالیا پشتیبانی می‌کند. شرکت نواواکس تولید کننده این واکسن است که اولین آزمون بالینی خود را در استرالیا با همکاری آزمایشگاه بیولبز انجام می‌دهد.

این آزمایشگاه استرالیایی برای آنالیز نمونه‌های آزمایشی در کارآزمایی بالینی واکسن حاوی نانوذرات پروتئینی نوترکیب شده ویروس کرونا موسوم به NVX -CoV ۲۳۷۳ را انجام می‌دهد.

با توجه به ماهیت و حساسیت آرایه‌های مورد استفاده در این کارآزمایی بالینی، نیاز به زیرساخت‌های زیست‌ایمنی مناسب است. این آزمایشگاه با داشتن دانشمندان بسیار با تجربه‌ای که در بخش زیست‌ایمنی سطح ۲ و سطح ۳ دارد، برای انجام این کارآزمایی مناسب است. همچنین این آزمایشگاه از منابع و محیط ایده‌آل برای این کارآزمایی برخوردار است.

گرگوری گلن، مدیر بخش تحقیق و توسعه شرکت نواواکس می‌گوید: «ما از این که سازمانی با اعتبار و توانایی بالا نظیر بیولبز را انتخاب کردیم و آن‌ها نیز موافقت کردند که با ما همکاری کنند، خوشحالیم. ما اطمینان داریم که بیولبز نتایج را به موقع و به‌صورت مناسبی ارائه خواهد داد.»

آزمایشگاه بیولبز تنها آزمایشگاه خدمات بالینی معتبر است که اعتبارنامه ایزو را دریافت کرده و در حال حاضر روی ویروس کووید ۱ کار می‌کند. از این رو، درخواست‌های متعددی از سراسر جهان برای همکاری و انجام کارآزمایی بالینی روی ویروس کووید۱۹ به این آزمایشگاه داده شده‌است.

این آزمایشگاه در زمینه تشخیص ویروس تنفسی دارای تجارب ارزنده‌ای بوده و زیرساخت‌های کلینیکی مناسبی نیز دارد. این موارد موجب شده تا نتایج ارائه شده توسط این تیم تحقیقاتی بسیار با کیفیت باشد.

پیش‌بینی می‌شود که فاز اول کارآزمایی بالینی روی ویروس کووید۱۹ ماه می‌آغاز شده و نتایج تست‌های ایمنی نیز نیز در ماه ژوئیه انجام شود.

کشور استرالیا به دلیل مشوق‌های مالیاتی برای کار‌های تحقیقاتی، داشتن مراکز ارائه دهنده داده‌های با کیفیت و همچنین وجود شرایط مناسب برای تسریع فرآیند‌های اداری، جای بسیار مطلوبی برای انجام کارآزمایی‌های بالینی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار