به گزارش گروه اجتماعی
خبرگزاری دانشجو، سیدجعفر رسولی درباره خسارت توفان بامداد یکشنبه در شهرستان اظهار داشت: در بررسیهای اولیه مشخص شد به بیش از ۱۵۰ واحد مسکونی به خصوص سربندی واحدها از ۳۰ تا ۷۰ درصد آسیب وارد شده است.
وی با بیان اینکه بیشتر خسارتهای وارد شده به بخش مرکزی و مناطق جنوبی شهرستان آمل بوده است، اضافه کرد: در عین حال ۳۰ واحد دیوار مرغداری و دامداریها نیز براثر تندباد شدید خسارت دید.
خسارت قابل توجه به بخش کشاورزی
فرماندار آمل همچنین به تخریب ۱۰ هکتار فضای گلخانهای که پوشش پلاستیکی داشتند با خسارت بیش از ۷۵ درصدی اشاره کرد و گفت: به سرشاخههای درختهای بارور کیوی نیز در ۶۰ هکتار خسارت زیادی وارد شد.
رسولی افزود: متأسفانه ۶۰ هکتار مزارع کلزا که در مرحله برداشت محصول بود، در پی این طوفان شدید دچار خسارت و به سربندی سه واحد تجاری و دو واحد مرغداری نیز در پی این تندباد خسارت وارد شد.
کارشناسان در حال ارزیابی خسارتها
فرماندار ویژه آمل با اشاره به اینکه بخش تأسیسات برق شهرستان نیز در پی تندباد شدید بامداد یکشنبه خسارت زیادی دیده است، گفت: متأسفانه به علت قطعی برق که ناشی از پاره شدن سیمهای فشارقوی و ضعیف، سقوط ترانسهای برق و افتادن درختها بر روی تأسیسات برقی بوده باعث قطعی برق مناطق زیادی از شهر و روستاهای شهرستان شده بود.
رسولی اضافه کرد: متأسفانه نخستین پیامد خاموشی برق، قطعی آب بود که خوشبختانه با تلاشهای انجام شده، برق همه مناطق شهری و روستایی وارد مدار شد و مشکلات ناشی از قطعی آب نیز برطرف شده است.
وی اضافه کرد، هنوز ارزیابی نهایی از خسارتهای وارد شده به تأسیسات برقی شهرستان اعلام نشده و کارشناسان این اداره در حال بررسی هستند.
خسارت اولیه ۷۹ میلیارد ریالی طوفان به آمل
فرماندارآمل در عین حال گفت که براثر طوفان شدید ۹۴ کیلومتر بر ساعت بامداد یکشنبه در برآوردهای اولیه بیش از ۷۹ میلیارد ریال به بخشهای مسکونی، کشاورزی، تأسیسات برقی و تجاری شهرستان آمل خسارت وارد شد.
رسولی با اشاره به اینکه به طور حتم حجم خسارتها بیشتر از این نیز خواهد شد، ابراز امیدواری کرد، با اعلام جمع بندی نهایی خسارتها به اداره کل مدیریت بحران استانداری مازندران بتوان در قالب کمکهای بلاعوض وتسهیلات کم بهره به خسارت دیدههای ناشی از این طوفان کمک کرد.