کد خبر:۸۵۰۹۶۷
در سلسله گفتگوهای مجلس قوی می‌خواهیم؛

موسوی: مصونیت قضایی نمایندگان در حوزه جرایم اقتصادی و فساد اداری مورد بازنگری قرار بگیرد

نماینده مردم تهران در یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با توجه به تجربه نامبارک مجلس دهم در صنعت خودرو بر ضرورت اصلاح آیین نامه داخلی مجلس در جهت بازنگری در مصونیت قضایی نمایندگان در حوزه جرایم اقتصادی و فساد اداری تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید نظام الدین موسوی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جریان سلسله گفتگو‌های تخصصی با نمایندگان مجلس یازدهم با عنوان «مجلس قوی میخواهیم» که با همت بسیج دانشجویی دانشگاه شاهد برگزار شد، گفت: فقدان تفکر خلاق، فقدان خلاقیت در محتوا وعدم انسجام درونی در سازمان جز مشکلات اساسی صدا و سیما است.

وی با بیان اینکه به نظر بنده بخشی از موانع و مشکلات صدا وسیما به مدیریت‌های صداوسیما و شیوه اداره آن و همچنین کمبود بودجه برمی گردد، تصریح کرد: مسئله سلبریتی پروری صدا و سیما ضربه اساسی به فرهنگ ما زده و می‌زند.

نماینده مردم تهران در مجلس با تاکید بر اینکه مسئول عملیاتی نشدن شبکه ملی اطلاعات افرادی هستند که اراده‌ای برای این مهم ندارند و متاسفانه تنها دغدغه این افراد سرعت اینترنت است که مع الاسف در این حوزه هم موفق عمل نکردند، اظهار کرد: مسئولان این امر فقط به دنبال نمایش هستند و این به ضرر کشور در حوزه فرهنگ تمام خواهد شد.

موسوی با بیان اینکه ما طرفدار آزادی فضا هستیم؛ اما فضای مجازی در بحث محتوا رها و متاسفانه دچار ولنگاری بی حد و مرز شده است، اضافه کرد: چطور دولت وظیفه دارد که اینترنت را تا جلوی منازل برساند، اما راجع به این که چه محتوایی به مردم برسد وظیفه‌ای ندارید؟

نماینده مردم تهران در مجلس با اشاره به اینکه آن استراتژیستی که کل دیپلماسی کشور را معطل کشور‌های غربی کرده یک راهبرد کاملا اشتباه را برای کشور رقم زده است، گفت:، چون به لحاظ جغرافیایی با کشور‌های همسایه نزدیک هستیم به طور طبیعی تحریم‌های آمریکا نمی‌تواند از صادرات ما جلوگیری کند پس باید سبد صادرات را به شکل جدی تری گسترش دهیم تا ضمن برطرف کردن مشکلات اقتصادی ارز کمتری را از کشور خارج کنیم.

موسوی بیان کرد: عمده تعاملات اقتصادی ایران با کشور‌های همسایه است با این وجود در حال حاظر سهم روابط و تعامل با دولت‌های اروپایی و غربی در مقابل روابط ایران با کشور‌های همسایه رقم زیاد و قابل توجهی نیست، اظهار کرد:

وی در ادامه با بیان اینکه مجلس یازدهم انشاءالله مجلسی کیفی خواهد بود، تصریح کرد: کارویژه اصلی مجلس بحث نظارت است با این وجود مجلس باید به طور مرتب رصد کند که آیا دستگاه‌های اجرایی کشور طبق قانون حرکت میکنند یا خیر؟

نماینده مردم تهران با اشاره به اینکه در دنیا سیستم‌های سیاسی ونظام‌های سیاسی را با شاخص مجلس میسنجند، گفت: در انواع مدل‌های مختلف حکومتی تراز و شاخص را با مجلس می‌سنجند واز همین جهت امام خمینی (ره) بیان کردند که مجلس در راس همه امور است.

موسوی با بیان اینکه متاسفانه همه صاحبنظران معتقد هستند که مجلس دهم از جایگاه راس امور خارج شده بود، تصریح کرد: آئین نامه داخلی مجلس باید در دوره جدید اصلاح گردد. همچنین شفافیت آرا و عملکرد باید جزو اولویت‌های مجلس یازدهم باشد و این امر با اصلاح آئین نامه داخلی مجلس صورت می‌گیرد.

وی با تاکید بر اینکه آئین نامه مجلس باید اصلاح شود و مواردی همچون مصونیت قضایی نمایندگان در حوزه جرایم اقتصادی و فساد اداری مورد بازنگری قرار بگیرد چرا که مجلس دهم در حوزه فساد در بخش خودرو تجربه نامبارکی را کسب کرد، افزود: یکی دیگر از مسائلی که باید اصلاح شود تخلفات و بی نظمی‌ها و تاخیرات نمایندگان در صحن علنی و کمسیون‌های مجلس است که ضرورت دارد با ضمانت اجرا‌های قوی تری در آئین نامه داخلی مجلس اصلاح شود.

نماینده مردم تهران در مجلس یازدهم گفت: بحث نظارت به ماموریت‌های داخلی و بالاخص ماموریت‌های خارجی نمایندگان، بحث مرخصی‌های نمایندگان و بحث حفظ شان و حیثیت مجلس به طور مثال سلفی‌های تحقیر آمیز و یا بی نظمی‌های خلاف شان مجلس و حکومت در صحن باید در آئین نامه داخلی مجلس اصلاح و لحاظ شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار