کد خبر:۸۵۲۸۰۶
محمدی در گفتگو با دانشجو:

انقلاب صنعتی نسل چهارم با حضور شرکت‌های بزرگ در حوزه دیجیتال محقق می‌شود

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال گفت: عدم حضور شرکت‌های بزرگ صنعتی در حوزه تحول دیجیتال باعث می‌شود تا ما شاهد انقلاب صنعتی نسل چهارم نباشیم.

مهدی محمدی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، گفت: از سال گذشته بحثی را با موضوع گذر به نسل جدیدی از استارتاپ‌های ایرانی، تحت عنوان استارت‌آپ‌های فناوری محور در حوزه دیجیتال آغاز کرده‌ایم.

وی ادامه داد: با تمرکز بر چند فناوری کلیدی مانند هوش مصنوعی و فناوری‌های مجازی سازی که در حقیقت مهم‌ترین فرایند‌های تکنولوژی دنیا هستند کار آغاز شد.  

محمدی با بیان اینکه کار‌های انجام شده زمینه یک انقلاب هستند که از آن به انقلاب صنعتی نسل چهارم و تحول دیجیتال یاد می‌کنند؛ اظهار کرد: زمانی که این فعالیت را آغاز کردیم موانعی را در راستای دست یابی به اهداف خود دیدیم که از جمله آن‌ها می‌توانیم به عدم حضور شرکت‌های بزرگ به این حوزه اشاره کنیم. درحقیقت اگر شرکت‌های بزرگ صنعتی به این میدان قدم نگذارند، اصلا بازاری شکل نخواهد گرفت؛ تا ما شاهد انقلاب صنعتی شویم.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال تصریح کرد: بنابراین لازم است شرکت‌های بزرگ همچون صنعت فولاد، خودرو، نسجاجی و نفت به این حوزه ورود پیدا کرده و شرایط تحول دیجیتال را فراهم سازند، تحقق این امر موجب می‌شود تا امکان شکل گیری ظرفیت‌های دیجیتالی و استارت آپ‌های ایرانی به وجود بیاید.

وی با اشاره به اینکه ایجاد مرکز نوآوری تحول دیجیتال در پارک علم وفناوری دانشگاه تهران اولین اقدام در این زمینه بود؛ اظهار کرد: تشکیل این مرکز و حضور شرکت فولاد مبارکه اصفهان در آن اتفاق بزرگی است، زیرا فرصت بسیار خوبی برای شکل گیری یک دسته از استارتاپ‌های ایرانی که معطوف به صنعت، توسعه فناوری و فناوری نو ظهور هستند، خواهد بود.

محمدی افزود: در چند صنعت دیگر همچون خودرو، نفت، نساجی و صنایع غذایی نیز تا پایان سال ۹۹ مراکز نوآوری تحول دیجیتال را راه اندازی خواهیم کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار