به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید حامد برکاتی مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت درباره «اجرای طرح مروج سلامت در مدارس»، اظهار اشت: این طرح چند سال در مدارس در حال اجراست. مدارس در ۸ محور بررسی میشوند و بر اساس این اعتبار سنجی، گواهینامه و تعداد ستارهای که دریافت میکنند ارزیابی میشوند؛ بیشترین تعداد ستاره ۵ ستاره و کمترین، یک ستاره است که مدارس بر اساس شاخصهای لازم دریافت میکنند.
وی ادامه داد: بررسی سلامت دانشآموزان و حمایت از سلامت آنها، سلامت کارکنان، موضوع تغذیه دانشآموزان، بهداشت محیط مدارس و تعامل با والدین دانشآموزان از جمله محورها و شاخصهای مربوط است.
مدیرکل دفتر سلامت، جمعیت، خانواده و مدارس وزارت بهداشت با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۲۰ هزار مدرسه مروج سلامت هستند، بیان داشت: طرحی را همراه با آموزش و پرورش در حال اجرا داریم که همه مدارس باید مروج سلامت باشند؛ البته برای برخی از جمله مدارس روستایی باید استاندارد متفاوتی نوشته شود که این کار در حال انجام است.
برکاتی افزود: امیدواریم ظرف یکی دوسال آینده یک استاندارد مشخص تری نوشته شود و مدارس کوچکتر نیز استانداردهای لازم را رعایت کرده و این استانداردها بهروز شود تا مدارس بر اساس آن بررسی شوند و مدارسی که وضعیت بهتری داشته باشند، امتیاز بالاتری خواهند داشت.