آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۵۶۸۸

حمله به نیرو‌های روسیه و ترکیه در «ادلب» حین گشت مشترک

وزارت دفاع روسیه از حمله به نیرو‌های این کشور و ترکیه حین گشت مشترک آن‌ها در ادلب سوریه خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، مقام‌های روسیه و همچنین رسانه‌های ترکیه امروز سه شنبه خبر دادند به نیرو‌های دو کشور در جریان گشت مشترکشان در استان ادلب سوریه حمله شد.

به گزارش دیلی صاباح، وزارت دفاع روسیه خبر داد که به نیرو‌های ترکیه‌ای و روسی در جریان گشت مشترکشان در بزرگراه «ام-۵» (بزرگراه حلب به لاذقیه) حمله شد.

خبرگزاری «اخلاص» ترکیه هم در گزارشی درباره این خبر گزارش داد، در نتیجه این حمله هیچ کسی کشته یا زخمی نشده است.

گفته می‌شود که حمله به نیرو‌های حاضر در گشت مشترک روسیه و ترکیه در منطقه «جسر الشغور» واقع در ادلب صورت گرفت.

هرچند مقام‌ها و رسانه‌های روسیه و ترکیه اشاره‌ای به عاملان این حمله نکردند، اما پیش از خبر‌هایی درباره مخالفت تروریست‌های «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) با گشت زنی مشترک روسیه و ترکیه در ادلب و حمله آن‌ها مخابره شده بود

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار