معاونت علمی اعلام کرد که بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ ایرانی خارج از کشور با محققان کشور همکاری میکنند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور با هدف استفاده از ظرفیت علمی و تخصصی محققان و متخصصان ایرانی و برقراری ارتباط با مراکز علمی، فناوری و صنعتی منتخب کشور در حال اجرا است. این برنامه با کسب اعتماد از سمت مخاطبان خود توانسته بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ همکاری موفق را به ثبت برساند.
این برنامه همکاری که توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور اجرایی میشود به دنبال تحقق انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به داخل کشور است.
بر اساس آخرین آمار ارائه شده تاکنون بیش از ۱۲۰ پایگاه تخصصی همکار به این برنامه پیوستهاند. همچنین ۶ هزار و ۵۰۰ همکاری موفق و ۸ هزار نامنویسی هم در این برنامه ثبت شده است.
مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اجرای این برنامه در تلاش است تا در قالب حمایت از انجام پروژههای تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راهاندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکتهای فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی به ارتباط موثر متخصصان ایرانی خارج از کشور با مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور کمک کند.
«ارتقای سطح همکاریهای فناورانه پایگاه تخصصی همکار»، «فراهم کردن توسعه همکاری برای ارتقای فناوریهای نوظهور و پیشرفته»، «فراهم کردن امکان همکاری متخصصان ایرانی خارج از کشور به داخل» و «کمک به تاسیس شرکتهای فناور در حوزههای فناوری پیشرفته» از جمله مهمترین اهداف اجرایی کردن این برنامه توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.