کد خبر:۸۵۷۳۸۵
با تلاش محققان؛

نانوزیست حسگر گرافنی به تشخیص زود هنگام بیماری کمک می‌کند

یکی از شرکت‌های توسعه‌دهنده مواد گرافنی، به‌منظور تشخیص بیماری‌ها، اقدام به ساخت حسگری زیستی با استفاده از گرافن کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت آرچر متریالز (Archer Materials) به‌منظور تشخیص بیماری‌ها، اقدام به ساخت حسگری زیستی با استفاده ازگرافن کرده است. 

در این پروژه، شرکت آرچر اقدام به توسعه سخت‌افزار قابل حمل برای ایجاد ارتباط با زیست‌حسگر کرده است، با این اینترفیس، پاسخ حسگر ساده‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود. این شرکت در کنار تولید حسگر، جوهر‌های آنتی‌ژنی تولید کرده که مبتنی بر آب بوده و قابل چاپ با چاپگر جوهرافشان است. این جوهر‌ها با موفقیت مورد آزمایش قرار گرفته است.

محمد جوکار، مدیرعامل شرکت آرچر، گفت: شکی نیست که بیماری‌ها اثر بسیار منفی روی اقتصاد دارند، در نتیجه، استفاده از حسگر‌های ساده و دقیق می‌تواند فرآیند تشخیص بیماری را تسهیل کنند. با این حال فقط تعداد محدودی از مواد وجود دارند که می‌توانند این کار را انجام دهند. ما به سرعت از مواد اولیه، نمونه اولیه یک حسگر را ساختیم که قابل حمل بوده و می‌توان از مواد زیستی در آن استفاده کرد.

آرچر مجموعه‌ای از مواد جدید گرافنی را تولید کرده است که می‌توانند به‌ طور مستقیم برای افزایش زیست‌حسگری و پردازش اطلاعات استفاده شوند. با استفاده از گرافن می‌توان جوهر‌های زیست سازگار و قابل انحلال در آب تولید کرد که بی‌نیاز از حلال‌های شیمیایی خطرناک بوده و می‌توان دامنه شناسایی زیست‌مولکول‌ها را با استفاده از آن افزایش داد. با استفاده از شیمی محاسباتی و سنتز آزمایشگاهی، گزینه‌های احتمالی مورد استفاده در زیست‌حسگر‌ها مورد مطالعه و بررسی قرار گرفته است.

جوکار ادامه داد: بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که این حسگر می‌تواند فرآیند شناسایی را در مراحل اولیه بیماری انجام دهد، جایی که تشخیص زودهنگام، نقش موثری در درمان خواهد داشت.

شرکت آرچر در مراحل اولیه تجاری‌سازی این زیست‌فناوری مبتنی بر گرافن است و با مشاوران فنی و تجاری مستقل در صنعت زیست‌فناوری استرالیا همکاری دارد.

زیست‌حسگر‌ها در صنعت پزشکی برای بهینه‌سازی مراقبت از بیماران و رهگیری سریع بیماری‌ها استفاده می‌شوند. شرکت آرچر در حال توسعه فناوری منحصربه‌فردی است که در آن از گرافن برای تولید حسگر زیستی استفاده می‌شود. با توسعه این فناوری، شرکت آرچر به دنبال ایجاد مشارکت با شرکت‌های زیست‌فناوری بزرگ است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار