معاون نمایشگاه شهر آفتاب از میزبانی این مجموعه از هفتمین نمایشگاه بین المللی نوشت افزار خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نمایشگاه شهر آفتاب امسال و در مرداد ماه میزبان هفتمین نمایشگاه نوشت افزار و لوازم مهندسی و اداری است.
کامبیز معتمد وزیری معاون نمایشگاه شهر آفتاب گفت: متأسفانه در ماههای اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا نمایشگاهی برگزار نشد، اما اقدامات خوبی برای تدوین پروتکلهای کرونایی تدوین شد.
وی افزود: این پروتکلها مورد تایید مسؤولان وزارت بهداشت قرار گرفت و همچنین تلاش کردیم برنامهای هم برای حمایت از مجریان نمایشگاهی داشته باشیم.
معتمد وزیری همچنین درخصوص چرایی عدم انتقال کامل نمایشگاهها به محل شهر آفتاب گفت: این موضوع موضوعی است که سالهاست در باره آن صحبت میشود. اقداماتی در این زمینه صورت گرفته است، اما از آنجا که زوایای مختلفی دارد هنوز به آن نقطه نهایی و سرانجام نرسیده است.
وی ادامه داد: علت آن هم در یکی دو جمله خلاصه نمیشود، اما آنچه مسلم است این است که علیرغم مقاومتهای موجود، اما آینده نمایشگاه در شهر تهران در شهر آفتاب خلاصه خواهد شد.
معاون نمایشگاه شهر آفتاب خاطرنشان کرد: مصوبات شورای شهر و وزارت کشور و سایر دستگاهها حکایت از این دارد که باید این اتفاق بیافتد، اما شاید با کندی رخ دهد.
معتمد وزیر گفت: البته حتما باید در شهر آفتاب اقدامات زیربنایی بیشتری اندیشیده شود و امکانات بهتری در آنجا فراهم شود.
وی درخصوص حمایت از مجریان نمایشگاهی هم گفت: اگر مجری برگزاری نمایشگاهی علاقهمند باشد که نمایشگاهش را در شهر آفتاب برگزار کند از آن حالت اجارهای مرسوم خارج میشویم.
معاون نمایشگاه شهر آفتاب افزود: در این مدل اخیر گفتیم حاضریم در برگزاری نمایشگاه شریک شویم و به این ترتیب هزینهها برای مجری کاهش پیدا میکند و آن هدف ما که حمایت از برگزاری نمایشگاه و حمایت از مجریان است محقق میشود.
در ادامه این مراسم که به همت شهرداری تهران و نمایشگاه شهر آفتاب برگزار شد مجید اکبری مجری هفتمین نمایشگاه گفت: از سال گذشته تا امروز تمام تمهیدات اندیشیده شده است تا امنیت خاطری از باب عدم ابتلا به کرونا ایجاد شود.
وی ادامه داد: سال گذشته در دی ماه ظرفیت نمایشگاه به اتمام رسید، اما یه دلیل کرونا برخی از داوطلبان حضور در نمایشگاه از حضورشان انصراف دادند.
فرزانیان رییس اتحادیه صنف نوشت افزار هم تصریح کرد: نمایشگاه نوشت افزار هفت دوره تا امروز برگزار شده است و هدفش ایجاد فضای آشنایی میان تولید کنندگان، تجار و مصرف کنندگان است.
وی ادامه داد: امسال سال جهش تولید است و ما تلاش داریم نشان دهیم که تولید ادامه دارد و کرونا باعث نشده که در تولید خدشهای ایجاد شود.
رییس اتحادیه صنف نوشت افزار گفت: تجار و تولیدکنندگان باید در مراوده با یکدیگر دانش خود را بالا ببرند و تلاش میکنیم مصرف کنندگان به بهترین تولید کنندگان دسترسی داشته باشند.
در بخش دیگری از این مراسم برخوردار دبیر انجمن تولیدکنندگان نوشت افزار گفت: اهمیت نمایشگاه آن هم نمایشگاه تخصصی نوشت افزار آنقدر مهم بوده است که اگر چه یک ماه تأخیر در اجرای آن داشتیم، اما آماده برگزاری است.
دبیر انجمن تولید کنندگان نوشت افزار ادامه داد: امروز شرایط تحریم باعث شده است تا واردات برخی از اقلام دچار مشکل شود، اما همین امر کمک خواهد کرد تا تولید کنندگان فرصت بهتری برای عرضه تولیدات خود داشته باشند.
وی افزود: امروز بیش از هفتاد درصد محصولات ارایه شده تولید داخل است و امروز در صنف تولیدکنندگان نوشت افزار میتوانیم بگویم در بسیاری از اقلام خودکفا شده ایم.
برخوردار گفت: مداد دفترچه خودکار خمیر بازی اقلامی است که نه تنها استاندارد ایران را دارد حتی استانداردهای اروپایی را هم کسی کرده اند و به خودکفایی رسیده ایم.
غضنفری کارشناس حوزه نوشت افزار هم گفت: برگزاری نمایشگاه در شهر آفتاب ابتدا برخی واکنشهای منفی را به همراه داشت، اما بعد از یک دوره برگزاری متوجه شدیم که جمعیت حاضر در شهر آفتاب مشتریان واقعی هستند.
وی ادامه داد: وقتی فردی به خود زحمت میدهد تا نمایشگاه شهر آفتاب مسیر را پیموده و به نمایشگاه بیاید یعنی خریدار بوده و دیگر مشاهده کننده صرف نیست.
این کارشناس حوزه نوشت افزار تصریح کرد: یکی از مشکلات ما قانونهایی است که به یکباره تصویب میشود. البته این مشکل فقط مختص وارد کنندگان نیست بلکه تولید کنندگان هم مشکلاتی دارند.
غضنفری گفت: امروز نوک خودکار و جوهر ان، مغز مداد رنگی و چوب آن وارداتی است و اینها باعث میشود مسیر خودکفایی به طور کامل محقق نشود.
وی ادامه داد: کالایی که قرار است در مهر و آبان مصرف شود باید در تیر و مرداد توزیع شود و این یعنی کالا باید در فروردین و اردیبهشت تولید شود و باز هم یعنی اینکه باید آبان و آذر مواد اولیه اش وارد شده باشد در حالی که این کارها به خوبی انجام نشده است.