کد خبر:۸۵۸۹۶۵
اژه‌ای در پاسخ به دانشجو:

تعداد قضات فاسد کمتر از یک درصد است / ۱۲۵ نفر را در سال ۹۸ سلب صلاحیت قضایی کردیم / نباید از مسئول خاطی گذشت

معاون اول قوه قضاییه گفت: معتقدم که اگر کسی در حکومت مسئولیتی دارد، به خصوص هرچه مسئولیت دقیق‌تر و بالاتر باشد، اگر این شخص خطا کرد، ما از خطای این شخص نباید صرف نظر کنیم.

حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای در پاسخ به سوال خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مبنی بر تاثیر مبارزه با فساد و مبارزه با قضات فاسد در درون قوه قضاییه با اشاره به پرونده اکبر طبری گفت: ما چند دستگاه نظارتی داخلی داریم که این‌ها را فعال‌تر کردیم و توجه بیشتری دارند و امکانات بیشتری به این دستگاه‌ها داده شد.
 
معاون اول قوه قضاییه ادامه داد: ۴ دستگاه نظارتی داریم: دادسرای انتظامی قضات، دیوان عالی کشور، دادستانی کل کشور و حفاظت اطلاعات قوه قضاییه که اقدامات شدید می‌کنند و چند نفر را اعم از کارمند و قاضی تحت تعقیب قرار دادیم و ۱۲۵ نفر را ما در سال ۹۸ سلب صلاحیت قضایی کردیم.

اژه‌ای گفت: آن چیزی که در ذهن مردم از فساد وجود دارد، با آن چیزی که واقعیت دارد، با هم فاصله دارد. با همه تشدید نظارت‌هایمان، نتیجه‌ای که گرفتیم این بود که قضات ما زیر یک درصد متخلف بودند؛ آن هم نه الزاما فساد. در سال ۹۸ با ارزیابی‌هایی که انجام شد، دادسرای انتظامی قضات و سایر دستگاه‌های نظارتی پیشنهاد دادند و بیش از ۶ هزار نفر تشویق شدند.

وی افزود: معتقدم که اگر کسی در حکومت مسئولیتی دارد، به خصوص هرچه مسئولیت دقیق‌تر و بالاتر باشد، اگر این شخص خطا کرد، ما از خطای این شخص نباید صرف نظر کنیم. یک ارباب رجوع رشوه می‌دهد؛ یک کارمند رشوه می‌گیرد. آن ارباب رجوع جرم کرده؛ ولی این کارمند گناه بدتری مرتکب شده؛ چرا که ارباب رجوع میخواهد می‌خواهد کارش راه بیفتد.

معاون اول قوه قضاییه در پایان گفت: این کسی که امانت‌دار نظام است و حقوق می‌گیرد که کار مردم را راه بیاندازد، اگر رشوه گرفت، باید بیشتر مجازات شود و کمتر مورد اغماض واقع شود. اگر هرچقدر این فرد مقامش بالاتر باشد، حتما باید با این فرد به اشد احوال برخورد شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ تير ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۸
با توجه به وضعیت فساد در مسئولین کشور، اگر فساد قضات ما کمتر از یک درصد باشد پس حتما 90 درصد قضات ما از سواد حقوقی برخوردار نیستند
3
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ آبان ۱۳۹۹ - ۲۱:۰۶
سلام
از قدیم گفتن هیچ بقالی نمیگه ماست من ترشه.
مهمترین نهاد در کشور قوه قضاییه و ضابط آن نیروی انتظامی هست وقتی فساد در حد گسترده در کشور وجود دارد و کسی هم پیگیری آن چنانی نمی کند گیر کار از کجاست؟
چرا قوه قضاییه و نیروی انتظامی فقط حافظ منافع سلبریتی ها هستن و بقیه مردم در دایره انسان نمی گنجند
(آیا فقط علی دایی و مهراب قاسم خانی جز شهروندان این مملکت حساب میشوند و امثال بنده که یکساله حساب بانکیمون خالی شده و ریالیش باز نگشته جزء دسته حیوانات هستیم و باید بریم باغ وحش)
این کدام آیینی هستش که شما با اعتقاد ب آن جمعیت ایران را به دو دسته سلبریتی انسان و ناشناسان حیوان تقسیم کرده اید؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار