آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۳۳۴

برگزاری نخستین جلسه محاکمه متهمان پرونده خاشقجی در ترکیه

نخستین جلسه دادگاه غیابی ۲۰ مسئول سعودی متهم به مشارکت در ترور جمال خاشقجی در ترکیه برگزار شد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از القدس العربی، نخستین جلسه دادگاه غیابی ۲۰ مسئول سعودی روز گذشته در دادگاه ترکیه در خصوص پرونده ترور «جمال خاشقجی» منتقد نظام سعودی برگزار شد.

در جریان این جلسه «زکی دمیر» یکی از کارمندان کنسولگری عربستان در استانبول به عنوان شاهد در دادگاه مذکور حاضر شد.

وی اعلام کرد: بعد از گذشت کمتر از یک ساعت از ورود خاشقجی به ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول، از من خواسته شد فِرهای موجود در ساختمان را روشن کنم. شرایط بسیار وحشت آور بود.

یکی از فرضیه‌های مطرح در خصوص ترور خاشقجی، سوزاندن جسد وی توسط عوامل سعودی است.

بر اساس کیفر خواست مطرح شده، «احمد عسیری» معاون سابق رئیس سازمان اطلاعات عربستان و «سعود القحطانی» مشاور سابق دربار پادشاهی عربستان سعودی که هر ۲ از نزدیکان محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به شمار می‌روند به تحریک برای قتل عمد متهم هستند.

۱۸ متهم دیگر نیز به صورت هوایی برای مشارکت در ترور خاشقجی به ترکیه منتقل شده بودند.

زکی دمیر خاطرنشان کرد: من دیدم که رنگ مرمرهای اطراف این فرها تغییر کرده به طوری که انگار با مواد شیمیایی تمیز شده بودند. زمانی که یک خودرو با شیشه‌های دودی به نزدیک در پارکینگ رسید من خواستم برای باز کردن درب کمک کنم که از من خواسته شد سریعاً این محل را ترک کنم.

در این جلسه که به دور از دوربین خبرنگاران برگزار شد تعدادی از کارمندان تُرک کنسولگری عربستان در استانبول نیز سخنانی را مطرح و اعلام کردند که از آنها خواسته شده بود روز ترور خاشقجی، در این ساختمان حضور نداشته باشند.

«یاسین آکتای» مشاور حزبی رئیس جمهور ترکیه که روابط دوستانه ای با خاشقجی داشت نیز گفت: عدالت دیر یا زود گریبانگیر قاتلان خاشقجی خواهد شد. من قبل از ترور خاشقجی با وی درباره اقدامات خصمانه سعود القحطانی علیه او و تهدیداتی که خانواده اش را در معرض خطر قرار داده صحبت کردم.

قرار شد جلسه بعدی در تاریخ ۲۴ نوامبر آتی برگزار شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار