رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در تهران ۲۹ هزار ساختمان ناایمن وجود دارد که باید هر چه سریعتر مشکل آنها بر طرف شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن هاشمی رئیس شورای اسلامی شهر تهران در ابتدای صحن علنی امروز شورای شهر تهران گفت: ۱۴۰۰ شهرداری و بیش از ۳۷ هزار دهیاری مسؤولیت خطیر خدمت رسانی به شهروندان را به عهده دارند.
وی ادامه داد: روستاییان امروز با مشکلات مضاعف مواجه هستند و چالشهایی مثل پاسخگویی بدون اختیار و هزینهکرد بدون منابع کافی از چالشهای شهرداران است.
هاشمی تصریح کرد: امروز شهرداریها غیر از مشکلاتی مثل تحریمها با مشکلات ناشی از شیوع کرونا هم مواجه هستند و باید با کمبود منابع بهترین خدمات را ارائه کنند. امیدواریم همانطور که در نامه ریاست جمهوری آمده بود که قرار است تا پایان دوره ریاست جمهوری با قوت از شهرداریها و دهیاریها حمایت کنند این قوت را افزایش بدهند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هفته گذشته حادثه آتش سوزی کلینیک سینا دل همه شهروندان تهرانی و ایرانی را به درد آورد و ۱۹ نفر از شهروندان فوت کردند. شورا وظیفه خود دانست تا این موضوع را تا حصول نتیجه بررسی کند و از همان ابتدا جلسات هم اندیشی خود را آغاز کرد و در کمیسیون سلامت و خدمات شهری این موضوع به خوبی پیگیری شد.
وی افزود: در جلسه کمیسیون تخصصی با اعضای شورا و شهردار تهران مقرر شد همه، تقصیرها و قصورهای خود را بپذیرند.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در وقوع این حادثه چهار دستگاه متولی بودهاند؛ وزارت بهداشت، شهرداری، وزارت کار و مالک مسؤولیتهایی داشتهاند که باید هر کدام پاسخگوی عملکردشان باشند.
وی اضافه کرد: در تهران بعد از حادثه پلاسکو، ۳۳ هزار ساختمان ناایمن شناسایی شدند، اما ما به تنهایی امکان مقابله با این ساختمانها را نداریم و مقرر شد تا با همکاری دستگاه قضایی این مشکل رفع شود. نکته بعد این بود که در مسیر ایمن شدن ساختمانها تنها ۲۰۰ ساختمان ایمن شده است و ۳ هزار ساختمان هم در مسیر ایمن سازی قرار دارند، اما ۲۹ هزار ساختمان هیچ اقدامی انجام ندادهاند.
وی افزود: مردم باید بدانند که آیا ساختمانی که قصد ورود به آن را دارند ایمن هست یا خیر؛ باید سامانه سوت زنی در شهرداری تهران برای اعلام ساختمانهای ناایمن را تشکیل دهیم.