آخرین اخبار:
کد خبر:۸۵۹۵۶۰

تهاتر نفت و میعانات گازی با واردات اتوبوس و واگن قطار شهری

وزیر کشور در نامه‌ای خطاب به معاون اقتصادی رئیس جمهور و دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا خواستار صدور مجوز «تهاتر نفت خام و میعانات گازی با واردات اتوبوس و واگن قطار شهری» شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور طی این نامه خطاب به محمد نهاوندیان، معاون اقتصادی رئیس جمهور و دبیر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نوشت: طرح‌های نوسازی ناوگان حمل ونقل عمومی بویژه ناوگان اتوبوسرانی کشور به دلیل شرایط تحریم، افزایش نرخ ارز و عدم تخصیص اعتبار کافی از سنوات گذشته محقق نشده و تعداد این ناوگان از ۲۶ هزار دستگاه اتوبوس در سال ۱۳۹۲ به ۲۱ هزار دستگاه کاهش و میانگین عمر ناوگان به ۱۳ سال رسیده است. 

رحمانی فضلی ضمن اشاره به فرسودگی ۷۰ درصد ناوگان اتوبوسرانی موجود، درخواست کرد: برای دستیابی به اهداف برنامه‌های جامع حمل و نقل کشور و ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، سامانه حمل و نقل عمومی کشور نیازمند تزریق ناوگان جدید، تقویت و افزایش آن تا حداقل ۳۵ هزار دستگاه اتوبوس است. 

او در ادامه خطاب به معاون اقتصادی رئیس جمهور نوشت: در همین راستا رئیس جمهور محترم مکرر این موضوع را مورد تاکید قرار داده که نوسازی ناوگان مستلزم اتخاذ بلاویژه  فوری و عملیاتی نمودن آن در حداقل زمان ممکن از سوی دولت است. 

وزیر کشور، تخصیص هرگونه اعتبار و صدور مجوز تهاتر نفت خام و میعانات گازی با واردات اتوبوس و واگن قطار شهری نیازمند طرح و تصویب در جلسه سران سه قوا دانست و پنج پیشنهاد به شرح ذیل بیان کرد:


۱-    با توجه به معلول بودن پروسه تولید و مشکلات موجود در این مسیر ناشی از اعمال تحریم‌ها به وزارت کشور اجازه داده می‌شود تا سقف دو میلیارد دلار از محل تهاتر نفت خام و میعانات گازی نسبت به واردات اتوبوس به صورت CKD , CBU و تا سقف یک میلیارد دلار برای واردات واگن قطار شهری اقدام نماید. ارقام فوق الذکر در اعتبارات بودجه عمومی دولت درسال ۱۳۹۹ ملحوظ و به سازمان برنامه و بودجه کشور ابلاغ گردد.

۲-    به وزارت کشور اجازه داده می‌شود تا سقف ۱۵۰ میلیون دلار قطعات و قوای محرکه را از محل تهاتر نفت و میعانات گازی برای بازسازی ۵ هزار دستگاه اتوبوس شهری قابل بازسازی، خریداری و وارد نماید. اتوبوس‌های بازسازی شده با تأیید وزارت کشور و منوط به اخذ معاینه فنی صرفا برای ارائه خدمات به شهروندان در بخش عمومی خواهند پرداخت.

۳-    به وزارت کشور اجازه داده می‌شود با توجه به تحریم‌های ظالمانه موجود، نسبت به انجام معاملات با ترک تشریفات قانونی در برگزاری مناقصات و با رعایت صرفه و صلاح کشور، نسبت به خرید ناوگان حمل و نقل عمومی بصورت CBU و خرید قوای محرکه و قطعات مورد نیاز و بازسازی اتوبوس درداخل کشور اقدام نماید.

۴-     وزارت نفت مکلف است سهمیه مورد نیاز نفت خام و میعانات گازی برای اجرای بندهای فوق را در اختیار وزارت کشور قرار دهد و وزارت مذکور با فروش محصولات صدرالذکر نسبت به تأمین ارز مورد نیاز برای خرید اقلام فوق الذکر راساً اقدام نماید.

۵-    وزارت نفت نسبت به اخذ تضامین لازم از خریدان نفت خام و میعانات گازی متناسب با حواله‌های صادره اقدام می‌نماید. تضامین مذکور پس از ورود کالا به گمرکات کشور و با اراده اسناد مثبته گمرکی به وزارت نفت قابل آزادسازی خواهد بود.

تهاتر نفت و میعانات گازی با واردات اتوبوس و واگن قطار شهری

تهاتر نفت و میعانات گازی با واردات اتوبوس و واگن قطار شهری

منبع: شهر

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار