رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان درباره دستاوردهای شرکتهای این شهرک برای مقابله با کرونا توضیح داد.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز نشست خبری مجازی مهدی کشمیری مدیرکل سیاستگذاری و برنامهریزی امور فناوری وزارت علوم و روسای متخب پارکهای علمی و فناوری کشور در حوزه تشریح دستاوردهای مقابله با کرونا برگزار شد. در این نشست جعفر قیصری رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این شهرک دارای ۵۴۰ شرکت دانشبنیان (نرخ موفقیت ۷۵ درصد) و حدود ۷ هزار و ۳۵۰ شاغل دارد که ۸۰ تا ۸۵ درصد آنها فارغالتحصیلان دانشگاهی هستند (حدود ۵۰۰ نفر مدرک دکترای تخصصی دارند).
قیصری ادامه داد: گردش مالی شرکتهای مستقر در این شهرک با ۳ پارک فناوری و ۱۰ مرکز رشد ۲۰۵۰ میلیارد تومان است همچنین ۱۰۳۰ میلیارد تومان از فروش خدمات و محصولات درآمد دارد.
وی با اشاره به فعالیت ۳۰ شرکت فناور با تولید روزانه ۵۲ هزار لیتر ضدعفونی، ۱۹ هزار ماسک نانو، ۱۵۰ هزار ماسک سه لایه، ۷۲ دستگاه و تجهیز در حوزه کرونا، بیان کرد: در این راستا ۱ شرکت دوربین غیرتماسی تب سنج، ۴ شرکت سامانههای برخط و خدمات IT، یک شرکت خط تولید ماسک، ۴ شرکت ماسک نانوی بیمارستانی، ۱۰ شرکت مواد ضدعفونی کننده و ۶ شرکت تجهیزات بیمارستانی و تنفسی تولید کردند.
رییس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در ادامه تعدادی از محصولات ضدکرونا شرکتهای مستقر را معرفی کرد و افزود: برای موفقیت در عبور از بحرانهای کشور باید در حوزه دانشبنیان سرمایهگذاری کنیم و ضمن اعتماد به جوانان بدانیم که اقدامات حال به خاطر بسترسازیهای گذشته بوده است پس باید سرمایهگذاری در این حوزه را جدی بگیریم.