کد خبر:۸۶۱۲۲۶

آغاز پخش مجموعه «شبکه کوچک» از آبان ماه

تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «شبکه کوچک» گفت: اگر برنامه ریزی هایمان روی روال پیش رود از اول شهریور تولید آغاز شده تا به پخش در آبان ماه برسیم.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «مسعود صفوی» تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «شبکه کوچک»، درباره مراحل تولید این مجموعه تلویزیونی گفت: در حال حاضر گروه دکور مشغول ساخت و ساز دکور‌های «شبکه کوچک» در سوله‌ای واقع در شهرک سینمایی غزالی هستند. طراحی همه دکور‌ها به طور کامل انجام شده است و ساخت دکور ۱۵ درصد پیشروی داشته است.

وی ادامه داد: سوله‌ای ۲۰۰ متری در اختیار گروه تولید قرار گرفته است و دکور‌ها شامل استودیو‌های مختلف این شبکه تلویزیونی مثل استودیوی برنامه عروسکی، استاپ موشن و ... است.

این تهیه کننده همچنین درباره زمان پخش این مجموعه، افزود: اگر برنامه ریزی هایمان روی روال پیش رود از اول شهریور تولید آغاز شده تا به پخش در آبان ماه برسیم.

صفوی در ادامه با اشاره به ساخت عروسک‌های «شبکه کوچک» نیز گفت: طراحی عروسک‌ها نیز انجام شده و حدود ۵۰ درصد از این عروسک‌ها نیز به سرپرستی بنفشه بدیعی ساخته شده اند.

فعالیت‌های این شبکه شبیه به سایر شبکه‌ها است و از برنامه‌های مختلفی تشکیل شده است. از جمله کار عروسکی، اخبار، سریال، سریال عروسکی، انیمیشن و ... که در ۶۰ دقیقه است. کلیت این شبکه با محوریت کودک و نوجوان، روی محوریت خانواده است.

امیرسلطان احمدی کارگردانی و سرپرست نویسندگان این مجموعه را در دو فصل ۵۲ قسمتی برای شبکه دو به عهده دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار