آخرین اخبار:
کد خبر:۸۶۱۴۵۶

۱۸ ملوان در آتش‌سوزی ناو «بونهام ریچارد» مجروح شده‌اند

رسانه‌های آمریکایی از مجروح شدن حداقل ۱۸ ملوان در آتش‌سوزی ناو «یو اس اس بونهایم ریچارد» در سن دیگو خبر داده‌اند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری آسوشیتدپرس گزارش داد که بر اثر آتش سوزی در ناو «یو‌اس‌اس بونهام ریچارد» حداقل ۱۸ ملوان آمریکایی مجروح شده‌اند.

این گزارش افزود: مجروحان این حادثه به بیمارستان منتقل شده و خطر جانی زندگی آن‌ها را تهدید نمی‌کند و فقط یکی از آن‌ها به دلیل استنشاق دود در شرایط کمی دشوارتر به سر می‌برد.

منابع خبری آمریکا شامگاه یکشنبه از آتش سوزی در عرشه یک کشتی جنگی آمریکایی در بندر «سن دیه‌گو» در جنوب غربی ایالات متحده خبر داده بودند.

هنوز علت آتش سوزی نشخص نشده است و تحقیقات در این زمینه همزمان با تلاش برای خاموش کردن آتش سوزی ادامه دارد.

ناوگان دریایی اقیانوسیه آمریکا که این کشتی جنگی متعلق به آن است در بیانیه‌ای از آتش سوزی در عرشه این کشتی در ساعت ۹ صبح به وقت محلی خبر داده است، اما از بیان جزئیات بیشتر خودداری کرده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار